Alaposan kielemezte a Debrecen az MTK-t

2014. December 7. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kondás Elemér
Verpecz István, a Debrecen kapusa szerint alaposan kielemezték a vasárnapi ellenfél, az MTK játékát, és egyértelműen a győzelemre fognak játszani az idei utolsó NB I-es meccsen.

 

A labdarúgó NB I 17. fordulójának rangadóját Debrecenben rendezik, ahol a Loki az MTK-t fogadja, a forduló előtt a Debrecen 28 ponttal a negyedik, az MTK 36 ponttal a második helyen állt. Az év utolsó NB I-es meccsén Kondás Elemér együttese visszavághat a kék-fehéreknek, akik a tavaszi találkozón hazai pályán Horváth Zsolt 90. percben szerzett góljával verték meg a DVSC-t. Garami József csapata az egyedüli a bajnokságban, amely még nem játszott döntetlent, és csupán négy veresége van.

Az MTK ellen két hiányzója biztos lesz a Debrecennek, Kulcsár Tamás utolsó mérkőzését tölti le eltiltásából, míg Nenad Novakovics combsérülése miatt hagyja ki az összecsapást, a szerb kapust ezúttal is Verpecz István helyettesítheti, akárcsak a Nyíregyháza ellen a múlt héten 5-0-ra megnyert meccsen.

“Vártam már, hogy újra játszhassak, mindig úgy készülök, hogy ha bármikor beállítanak, ne okozzak csalódást. Örültem, hogy védhettem, nyertünk is, ráadásul az volt az első tétmeccsem az új stadionban” – emlékezett vissza Verpecz, aki elmondta, csakis győzelemben gondolkodnak ezúttal is. “Kellemetlen ellenfél az MTK, mely jó futballt játszik, és az utóbbi időben jól is szerepel, nem lesz könnyű ellene futballozni. Viszont nekünk is megy a szekér, nem csak, hogy remekül játszunk, ez eredménnyel is párosul.”

Verpecz hozzátette, hogy megnézték az MTK meccseit, tudják, hogy ki hova helyezkedik például a pontrúgásoknál, alaposan kielemezték őket, elszántak, és egyértelműen győzelemmel szeretnék zárni az évet.

A vasárnapi meccsen a hazai pályán játszó Debrecen győzelmére 1.72, a döntetlenre 3.50, az MTK sikerére pedig 5.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply