Dzsudzsákék elbúcsúznak Belektől

2015. January 23. Friday in Egyéb, Hírek

Dzsudzsák Balázs
Szombaton véget ér a Dinamo Moszkva törökországi edzőtábora, és Dzsudzsák Balázs együttese visszatér az orosz fővárosba. A csapat elsősorban a fizikális és a taktikai felkészülésre helyezte a hangsúlyt Belekben, ahol eddig egy edzőmérkőzést vívott: a bolgár Ludogorec ellen 1-1-es döntetlent ért el.

 

A második, és egyben utolsó törökországi mérkőzést péntek délután a szerb Partizan ellen vívja. A klub honlapja szerint a klubvezetők örülnek a komoly ellenfélnek, hiszen a listavezető belgrádi együttes hat ponttal megelőzi legnagyobb riválisát, a Crvena Zvezdát a hazai Szuperligában.

A Dinamo győzelmére 1.72 az odds, a döntetlenre 3.80, míg a Partizan sikerére 3.60 szorzóval lehet fogadni. A felek legutóbb három éve játszottak egymással felkészülési meccset, akkor ugyancsak a beleki sportközpontban 1-1-es döntetlen született. Érdekesség, hogy a Dinamo ezen a napon még egy mérkőzést játszik, a tartalékok az azeri Nyeftcsi Baku ellen lépnek pályára.

A Partizan ellen Tomás Hubocan sérülés miatt nem játszhat, ott lehet viszont a pályán Artur Juszupov, akit a keddi, Ludogorec elleni meccsen sérülés miatt le kellett cserélni. Azon az összecsapáson Dzsudzsák a kezdőcsapatban kapott helyet, de a félidőben lecserélték.

Sztanyiszlav Csercseszov edző kis hazai kitérő után egy portugáliai edzőtáborban készülhet a csapattal, ahol az Atlanti-kupán január 30-án a dán FC Köbenhavn, majd február elsején a svéd IFK Göteborg lesz az ellenfél. Az év első tétmérkőzését február 19én, az Anderlecht ellen vívja az Európa Ligában.

A Partizan keretében eddig nem volt nagy mozgás, Branko Pauljevic, Nemanja Mladenovic, Sasa Lukic és Miroslav Bogosavac kölcsönből tért vissza, egyedül a Vozdovactól igazolt Stefan Babovic számít teljesen új játékosnak.

A klub tárgyal a BATE Boriszov védőjével, Nemanja Tubiccsal is, de a Partizan edzője, Marko Nikolic szerint egyelőre nem született megállapodás.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply