Pogba 75 millió euróért mehet

2015. January 23. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Paul Pogba
Paul Pogba elhagyhatja a Juventust, ezért 75 millió eurót kell letennie a vevőnek. Francia médiaértesülések szerint öt csapat maradt, amely képes és hajlandó is kifizetni ekkora összeget a francia klasszisért.

 

Paul Pogba nevét a Manchester United szupertehetségeként ismerte meg Európa, ám ott nem tudott stabil helyet kiharcolni magának, túl fiatal volt még a Premier League-hez, ezért a Juventushoz szerződött. A még mindig csak 21 éves francia középpályás a torinóiak legjobbja lett az elmúlt egy-két évben, nem csoda, hogy sorban állnak érte a nagycsapatok.

Giuseppe Marotta, a Juventus sportigazgatója korábban azt mondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy megtartsák Pogbát. “Ugyanakkor nem felejthetjük el, hogy Olaszország olyan hely, ahol egyfolytában jönnek és mennek a játékosok. Sajnos a pénzügyi helyzetünk miatt nem tudunk versenyezni azokkal az ajánlatokkal, amelyeket más klubok tesznek neki” – utalta a rossz olasz adózási rendszerre Marotta.

A Radio Monte Carlo francia rádió információi szerint a Juventus vezetősége hosszas gondolkodás után arra jutott, 2015 nyarán elengedik a franciát, amennyiben egy legalább 75 millió eurós ajánlat érkezik. Az RMC állítja, ezzel a döntéssel öt csapat maradt versenyben Pogbáért: a Real Madrid, a Chelsea, a Manchester United, a Manchester City, valamint a Paris Saint-Germain – utóbbinál a nyári kiszemeltek listájának első helyet foglalja el a francia.

A legutóbbi négy bajnokijából hármat megnyerő, a Roma előtt öt ponttal listavezető Juventus vasárnap azt a Chievót fogadja a Serie A-ban, amely három forduló óta nyeretlen a bajnokságban, utoljára hazai pályán kapott ki 2-1-re a Fiorentinától, így visszacsúszott a tabella 17. helyére, és csak kettő pont választja el a kiesőzónától.

A hazai pályán játszó Juventus győzelmére 1.16, a döntetlenre 7.00, a vendég Chievo sikerére pedig 19.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply