Dzsudzsákék biztosak a győzelemben

2013. March 22. Friday in Előzetes, Hírek, Világbajnokság 2014

Dzsudzsák Balázs és Rudolf Gergely szerint is hat pontot kell szereznie a magyar labdarúgó-válogatottnak a soron következő két világbajnoki selejtezőn Románia és Törökország ellen.

Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsák szerint a románok és a törökök ellen is meglehet a három pont.

Pénteken a magyar válogatott Romániát fogadja zárt kapuk mögött a Puskás Ferenc Stadionban. A világbajnoki selejtezőcsoportban négy forduló után a még százszázalékos, 12 pontos Hollandia mögött három győzelemmel és egy döntetlennel, kilenc ponttal áll Magyarország és Románia is, így a pótselejtezőt érő második helyért zajló küzdelemben sorsdöntő lehet ez a meccs. A magyar csapat egyik legjobbja, Dzsudzsák Balázs szerint hat pontot kell szerezni a következő két meccsen, a románok és a törökök ellen.

“Mindenki azért jött a válogatottba, hogy meghaljon a pályán, azt megígérhetem, hogy a hozzáállásunkon nem fog múlni a siker” – idézte a magyar szövetség honlapja Dzsudzsák Balázst. “Speciális meccs vár ránk, amelyen nehezítő körülményekkel is meg kell birkóznunk, de mindentől függetlenül a románok és később a törökök ellen is a három pont megszerzéséért lépünk pályára. A Dinamo színeiben már játszottam zárt kapus meccset, tudom mire számíthatok, és azt is, hogy nagyon fog hiányozni a közönség, de ez semmilyen esetben sem lehet kifogás egy esetleges gyengébb teljesítményre.”

A magyar válogatott pénteki sikerére 2.65 2.65 Winmasters az odds, a döntetlenre 3.25 3.25 Sportingbet, a románok győzelmére pedig 2.70 2.70 Sportingbet a szorzó.

Koman Vladimir elmondta, hogy nem szokta túlizgulni a meccseket, most sem teszi. A középpályás szerint a románok kivárásra fognak játszani pénteken. “Azt várom, hogy a románok védekező felfogásban kezdik a meccset, átengedik a területet, és kontrákból próbálnak meg gólt szerezni, persze, ez csak a saját véleményem, az is lehet hogy éppen az ellenkezője történik majd a meccsen” – mondta Koman Vladimir.

Rudolf Gergely az egyik nagy visszatérő a magyar válogatottban, utoljára másfél éve szerepelt a csatár a nemzeti csapatban, azóta folyamatosan sérülésekkel küzdött, viszont a legutóbbi négy válogatott meccsén egyaránt betalált. A diósgyőri támadó is optimistán nyilatkozott: “Mindenki úgy megy ki a pályára, hogy nyerni akar, így nem is lehet más célunk a két soron következő meccsen, mint a hat pont megszerzést.”

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply