A Doncasternél nem aggódnak

2014. March 25. Tuesday in Angol Championship, Hírek

A Doncaster Roversnek továbbra sem áll túl jól a szénája a Championship hajrája előtt, de egyre jobb formában szerepel, és Paul Dickov szerint egész biztosan bennmarad a másodosztályban.

Championship trophy

A doncasteriek négy fordulóval ezelőtt még a kieső zóna közvetlen közelében szerénykedtek, az utóbbi hetekben azonban váratlanul magára talált az együttes, egy pocsék szériát lezárva az idény eddigi legjobb szereplésével kedveskedett szurkolóinak, legutóbbi négy bajnokiján három győzelem és egy döntetlen a mérlege. A megszerzett tíz ponttal viszonylag messze került a kiesést jelentő helyektől a gárda, már nyolc pont az előnye a 22. helyezett Millwall előtt.

Paul Dickov vezetőedző tehát okkal nyilatkozott optimistán a keddi, Burnley elleni idegenbeli meccs előtt, még ha ezen a találkozón nem is a Rovers a favorit.

“Hiszek benne, hogy még ennél is jobbak leszünk a bajnoki hajrában, ezért nem az a cél, hogy az utóbbi hetekben látott jó játékot állandósítsuk, hanem az, hogy tovább javítsunk a teljesítményünkön. Egyre nagyobb a csapat önbizalma, jönnek az eredmények is, és a szurkolók sem panaszkodhatnak a játékunkra. Nem vagyunk még biztonságban, tudjuk, milyen gyorsan visszaeshet valaki a tabellán, de eltökéltek vagyunk abban, hogy ez velünk ne essen meg újra” – jelentette ki Dickov.

A keddi ellendél, a házigazda Burnley továbbra is csúcsformában játszik, jelenleg a feljutást érő második pozícióban tanyázik, tíz ponttal megelőzve a harmadik helyezett Derbyt, és idén még egyetlen bajnokin sem kapott ki.

A Burnley győzelmére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.33, a Doncaster diadalára 8.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply