Visszatérhet az Everton kapitánya

2014. March 25. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Phil Jagielka egy hónapot hagyott ki combizomsérülés miatt, a hírek szerint azonban akár már a keddi, Newcastle elleni meccsen visszatérhet.
Phil Jagielka

Minden akadály elhárult Jagielka szerepeltetése elől.

Az Everton csapatkapitánya február végén segíthette legutóbb a pályán csapatát, a Chelsea elleni 1-0-s vereség alkalmával szenvedett combsérülést. A védő így már közel egy hónapja nem léphetett pályára, ám az utóbbi időben újrakezdhette az edzéseket, sőt, már teljes intenzitású munkát végezhetett a társakkal. Kedden még egy vizsgálat vár Jagielkára, ennek eredményétől függ, hogy kedd este pályára léphet-e a Newcastle ellen.

“Phil már teljesen egészséges, és a fizikai erejét is visszanyerte. Most biztosan semmilyen kockázattal nem járna a pályára lépése. Kedden döntünk, még nem derült ki világosan, hogy melyik meccs lenne a legideálisabb a számára. De az tény, hogy orvosi értelemben már biztosan kész a visszatérésre” – jelentette ki Roberto Martinez, az Everton vezetőedzője.

A menedzser ugyanakkor nem tudott jó hírekkel szolgálni Steven Pienaar állapotát illetően, a középpályás térdsérüléssel bajlódik egy ideje. Martinez szerint Pienaar pályára lépésre még néhány hetet várnia kell a liverpooli csapat híveinek.

A 8. helyezett Newcastle keddi sikerének az oddsa 3.50, a döntetlenre 3.40, a 6. Everton győzelmére 2.25 a szorzó.

Az Everton az őszi bajnokit 3-2-re nyerte hazai pályán a Newcastle ellen. Mindkét csapat hasonló formában várja az összecsapást, az elmúlt öt meccséből hármat megnyertek, kettőt pedig elvesztettek.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply