Diego Costa: Én döntöttem, nem Mourinho

2014. October 7. Tuesday in Egyéb, Hírek

Diego Costa
Diego Costa, a Chelsea spanyol válogatott csatára elmondta, ő döntött saját egészségügyi állapotáról, hogy alkalmasnak tartja magát a játékra, nem pedig menedzsere, José Mourinho.

 

A portugál szakember nagyon boldog lett volna akkor, ha Costa ezúttal nem kap meghívót a spanyol válogatottba Vicente del Bosque szövetségi kapitánytól, hiszen a londoniak főnöke szerint a csatár nincs tökéletes egészségügyi állapotban. Costa mindezek ellenére ott van az ibériaiak Szlovákia és Luxemburg elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő keretében.

“Sem Spanyolországban, sem pedig a Chelsea-nél nem akarok a középpontban lenni” – mondta a 25 éves gólzsák, aki kiváló formában van, magabiztosan vezeti az angol bajnokság góllövőlistáját is. “Mourinho nekem nem is mondott semmit. Nem mindig, de túlnyomó többségben én döntöm el, alkalmasnak érzem-e a magam a játékra. Jelenleg élvezem a menedzser és a szakmai stáb bizalmát, de ha bármi gondom van, azonnal szólok. Ha most itt megsérülök, nem fogok játszani, mert nem akarom, hogy az állapotom rosszabb legyen.”

Costa úgy érzi, mind a két Eb-selejtezőn végig a pályán tudna lenni. Szlovákia ellen minden bizonnyal keményebb meccs vár majd rá, mind a luxemburgiak elleni, hiszen északi szomszédunk válogatottját erősíti többek között a liverpooli védő, Martin Skrtel.

“Itt vagyok, készen állok a játékra” – folytatta. “Valóban voltak kisebb gondjaim, de egyre jobb lesz minden. Tudom, hogy egy hét alatt már három meccset játszottam, az edzőm pedig tisztában van azzal, hogy nem vagyok százszázalékos, de készen állok arra, hogy bizonyítsam, helyem van a csapatban.”

Szlovákia sikerét 8.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.33, a vendég spanyolok diadalára pedig 1.40 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply