Di Maria Messi góljaiban bízik

2014. July 1. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Lionel Messi
Csapattársa szerint Lionel Messi lesz a vb gólkirálya, Angel di Maria továbbra is döntőbe várja válogatottját.

 

A Barcelona csillaga számára nem kezdődött jól a brazíliai világbajnokság, Messi az első meccseken csak szenvedett, bár már a Bosznia-Hercegovina elleni találkozón is kapuba talált, játékban kevesebbet vállalt. A nyitómeccsen szerzett győztes gól után aztán ismét Messi volt a megmentő Irán ellen, ráadásul a második meccsen a hosszabbításban sikerült kicsikarnia a győzelmet.

Ezek után a harmadik csoportmeccsen duplával segítette csapatát a győzelemhez, a Nigéria elleni két góllal a csoportmeccsek után még a góllövőlista élén állt. Angel di Maria szerint Argentína sikeressége érdekében nagy szükség lesz Messi góljaira, és a középpályás biztos benne, hogy a Barcelona klasszisa még sokszor telál kapuba a világbajnokságon.

“Messi a világ legjobbja, senki nem tud olyat, mint amit ő” – jelentette ki Di Maria Messi kapcsán. “Ő lesz a gólkirály, ha így folytatja. Fantasztikus formában van, mi pedig reméljük, hogy fel tudunk hozzá nőni” – dicsérte Messit a Real Madrid klasszisa.

Di Maria nem tagadja, hogy csapata a döntőbe vágyik, ám az oda vezető úton előbb kedden le kell győzni Svájcot.

“Még nem értük el a csúcsformánkat, de továbbra is a vb-címre pályázunk. Nagyon elhivatottak vagyunk, és ezekben a napokban nagyon jól összekovácsolódtunk” – jelentette ki Di Maria.

Argentína rendes játékidőben elért sikerének az oddsa 1.53, a döntetlenre 4.33, Svájc sikerére 7.00 a szorzó. Arra, hogy Messi megszerzi 5. gólját a vb-n, 1.66 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply