Haber Fradi-továbbjutást vár

2014. July 1. Tuesday in Egyéb, Hírek

A máltai válogatott Justin Haber 2009-2011-ig volt a Ferencváros játékosa, mely időszak alatt 14 tétmérkőzésen védhette a budapesti zöld-fehérek hálóját.
Böde Dániel

Bödéék esélyesként lépnek pályára Máltán.

A máltai válogatott kapusa élete egyik legszebb időszakaként emlékszik a magyarországi légióskodásra, és rövid hazai kitérő után újra külföldön próbálná ki magát.

“Életem egyik legszebb időszakát töltöttem a Ferencvárosnál, soha nem fogom elfelejteni azt az időszakát a karrieremnek. Ezúttal is szorítani fogok volt csapatomnak!”

A kapus egy kis esélylatolgatásba is bocsátkozott, és ezek alapján esélyesként tekint a Fradira: “Egyértelműen a Ferencváros az esélyesebb, hiszen a Fradi sokkal nagyobb csapat, mint a Sliema. Az időjárás, a nagy meleg, illetve a hazai pálya viszont a Sliemával van. De még egyszer mondom, papíron az FTC az esélyesebb”.

Justin Haber újdonsült édesapaként, boldogan nyilatkozott a Ferencváros máltai Európa Liga selejtezője előtt és terveiről is szólt pár szót. Az elmúlt szezonban a Birkirkara csapatában futballozott, de lejáró szerződését nem hosszabbította meg, így nem lép pályára a máltai együttesben a csütörtöki, Diósgyőr elleni Európa Liga selejtezőjében.

Haber pár információval is megpróbálta segíteni a ferencvárosiakat, kik lehetnek az a máltai csapat legjobbjai:

“Michael Mifsud remek játékos, de azt hiszem, hogy ő már nem az a Mifsud, akire Ti magyarországon emlékeztek. A csapatkapitány, Alex Muscat viszont rendkívül technikás, rutinos, magabiztos játékos. Rá oda kell figyelni.”

A Sliema győzelmére 11.00 a szorző, míg a döntetlenre 5.00, a Ferencváros sikerére 1.30 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply