De Gea megsérült

2014. June 16. Monday in Hírek, Világbajnokság 2014

David de Gea
David de Gea egészen biztosan nem helyettesítheti Iker Casillast, ha a Real Madrid kapusa kikerül a spanyol válogatott keretéből, ugyanis a Manchester United egyese megsérült.

 

A Hollandia-Spanyolország mérkőzésen az 5-1-es holland győzelem alkalmával Iker Casillas, a spanyolok kapusa többször is hibázott, a találkozót követően többen is megtalálták, ilyen volt például Diego Maradona, aki szerint José Mourinhónak igaza volt, amikor a Real Madrid edzőjeként nem szavazott neki bizalmat.

“Szeretném felidézni barátom, José Mourinho szavait, aki azt mondta, hogy Iker Casillas nem Real Madrid szintű kapus. Ezért kellett távoznia Madridból. Most bebizonyosodott, hogy igaza volt” – mondta Maradona, utalva arra, hogy Casillas öt gólt kapott a hollandoktól a spanyol válogatott első vb-meccsén.

A spanyolok szövetségi kapitánya védelmébe vette Casillast, Vicente Del Bosque szerint a kapus igazi csapatkapitányként viselkedett a hollandok ellen. “Iker bizonyította, hogy elkötelezett a válogatott iránt. Amikor beléptem az öltözőbe, a társaihoz beszélt, akik csendben hallgatták őt. Bizonyos dolgokért magát hibáztatta, egyben pedig igyekezett felrázni a többieket. Kapitányként viselkedett, olyan beszédet tartott, amely nekem pozitív szemléletűnek, jónak és hasznosnak tűnt” – mondta Del Bosque arról is beszélt, hogy nem tartja öregnek játékosait.

Sokan a kezdőbe követelték a következő meccsen David de Geát, aki azonban izomsérülést szenvedett. A Manchester United kapusa a Chile és az Ausztrália elleni csoportmeccsen biztosan nem állhat Vicente del Bosque szövetségi kapitány rendelkezésre. Ha a szakember mégsem szavazna bizalmat Casillasnak, akkor a rutinos Pepe Reina vár bevetésre.

A spanyol válogatott szerdán Chilével játszik, a címvédő győzelmére 1.70, a döntetlenre 4.20, a chileiek sikerére pedig 5.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply