Buffon visszatér

2014. June 16. Monday in Hírek, Világbajnokság 2014

Gianluigi Buffon
Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya szerint Anglia az egyik legjobb csapat a világbajnokságon, Gianluigi Buffon pedig megnyugtatta az olasz szurkolókat, és közölte, hogy visszatér az együttesbe.

 

A szombati nap rangadóján az olasz nemzeti csapat Marchisio révén szerzett vezetést Anglia ellen, amely Sturridge góljával még egyenlíteni tudott, ám ekkor jött Mario Balotelli, és fejesével 2-1-re hozta a meccset Olaszországnak, így nagyon fontos három pontot szerzett csapatának. A Milan csatára a családjának ajánlotta első gólját. “Nagyon örülök, hogy az első meccsemen sikerült betalálnom. Az időjárási körülmények nagyon extrémek voltak ezen a trópusi éghajlaton” – fogalmazott Balotelli, utalva arra, hogy a manausi esőerdőben játszották a találkozót.

Cesare Prandelli, az olaszok szövetségi kapitánya szerint azért is volt fontos ez a győzelem, mert szerinte Anglia az egyik legjobb csapat a vébén. “Elégedett vagyok ezzel a győzelemmel, mert egy nagyon jó Anglia ellen szereztünk három pontot. Jól játszottunk a középpályán, az első félidőben többet birtokoltuk a labdát. Olyan meccs volt, amire míg élünk, emlékezni fogunk. Ne feledjük, Anglia az egyik legjobb csapat ezen a világbajnokságon.”

Nem játszott a találkozón az olaszok első számú kapusa, Gianluigi Buffon, aki a pénteki edzésen bokasérülést szenvedett. “Szombaton este elterjedt a rémhír, amely szerint hazatérek. Most azonban biztos vagyok benne, hogy a második meccsünkön már játszhatok, és ennek nagyon örülök” – nyilatkozta a világ egyik legjobb kapusa a La Gazzetta dello Sportnak.

Olaszország legközelebb Costa Ricaval játszik jövő pénteken. A második fordulóban az olaszok győzelmére 1.57, a döntetlenre 4.20, Costa Rica sikerére pedig 6.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply