A-csoport előzetes

2014. June 10. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Neymar

Neymar lehet a világbajnokság egyik legnagyobb sztárja.

A házigazda brazilok várhatóan csoportelsőként próbálják begyűjteni hatodik vb-trófeájukat, ugyanakkor a horvátokat, a kameruniakat és a mexikóiakat sem szabad fél vállról venniük.

 

Brazíliának olyan edzővel, mint Luiz Felipe Scolari, vagy olyan játékossal, mint Neymar, nem lehet más célja, csak az, hogy gond nélkül továbbjusson csoportjából, majd célba vegye a győztesnek járó serleget. Úgy tűnik, hogy a házigazda viszonylag könnyedén megszerezheti az első helyet, viszont a kvartett második pozíciójáért igen kiélezett csata várható.

Horvátország erős kerettel vág neki a nyári világeseménynek, a két legnagyobb név a Real Madridban játszó Luka Modric, valamint a Bayern Münchenben pallérozódó Mario Mandzukic, viszont szövetségi kapitányuk ezen a szinten egyelőre zöldfülűnek számít.

A “vatreni” Brazília ellen kezdi meg szereplését a tornán, és bár győzelmüket jóval esélyesebb ellenfelük ellen 11.00 szorzóval lehet megjátszani, azért a pontszerzés még össze is jöhet a számukra – ez pedig éppen elég ahhoz, hogy különbséget jelentsen a javukra Kamerun és Mexikó kárára.

A közép-amerikaiak szinte állandó résztvevőinek számítanak a világbajnokságnak, de ez a fiatal keret még nem biztos, hogy képes lesz összekaparni annyi pontot, ami a továbbjutáshoz elég lehet. Nem szabad arról sem megfeledkeznünk, hogy Mexikó nagyon nehezen kvalifikálta magát a világbajnokságra. A gárdánál tudják nagyon jól, hogy a Kamerun elleni nyitó meccs nagyon fontos lesz, győzelmüket 2.30 szorzóval meg is lehet játszani. Ha ez összejön a számukra, úgy megmarad az esélyük, hogy zsinórban nyolcadik alkalommal is ott legyenek a kieséses szakaszban.

Négy éve az afrikaiak nem jutott tovább csoportjából, most Samuel Eto’o és Alex Song segítségével ezt újra megpróbálhatja. A három pontra szüksége lenne Mexikó ellen, ezzel az afrikaiak is tisztában vannak, mert a másik két csapat jóval erősebbnek tűnik náluk.

A-csoport fogadás (megnyeri a csoportot)
Brazília – 1.22
Horvátország – 8.50
Kamerun – 26.00
Mexikó – 10.00

Csoport kvalifikáció (továbbjut csoportjából)
Brazília – 1.04
Horvátország – 8.50
Kamerun – 5.00
Mexikó – 2.25

Az utolsó helyen zár a csoportban
Brazília – 81.00
Horvátország – 4.00
Kamerun – 1.90
Mexikó – 3.40

Menetrend (magyar idő szerint)

Június 12., 22:00 Brazília v Horvátország, Arena de Sao Paolo

Június 13., 17:00 Mexikó v Kamerun, Arena das Dunas

Június 17., 20:00 Brazília v Mexikó, Estadio Castelao

Június 18., 23:00 Kamerun v Horvátország, Arena Amazonia

Június 23., 21:00 Kamerun v Brazília, Estadio Nacional Mane Garrincha

Június 23., 21:00 Horvátország v Mexikó, Arena Pernambuco

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply