Csatárt igazolt a Videoton

2014. July 30. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Egész nyáron egy csatár szerződtetésén törte a fejét a Videoton labdarúgócsapatának vezetése, a téma akkortól vált érdekessé, miután az Austria Wien bejelentkezett Nikolics Nemanjáért.
Nemanja Nikolics

Rivális érkezett Nikolics mellé a Vidibe.

A bécsi együttes a Paris Saint-Germain elleni, 4-3-as vereséggel véget ért összecsapáson figyelt fel a két gyönyörű gólt szerző kétszeres gólkirályra, a fehérvári klub pedig tudta, hogy ha elviszik egyik legjobbját, akkor pótolni kell őt mindenképpen.

De ha marad, akkor sem árt a versenyhelyzet, a hírek Németh Krisztián és Feczesin Róbert esetleges szerződtetéséről szóltak. Végül utóbbi lett a befutó, a Videoton hétfőn, hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a válogatott támadót. De Burcsa Győrő klubigazgató elmondta azt is, hogy van még egy kiszemelt csatár, akit feltétlenül le szeretne igazolni a Videoton.

“Az első három hely valamelyikét tűztük ki célul a 2014-15-ös idényben, ehhez csatárt kellett szerződtetnünk. Nemzetközi szinten minőséginek számító játékos magyar klub számára megfizethetetlen, de Feczesin Róbert érkezésének nagyon örülünk” – mondta Burcsa.

Feczesin elmondta, hogy bár négy éve rövid ideig szerepelt a Debrecen együttesében, összességében nyolc év után tér haza. “Gondolkodtam a hazatérésen, és miután nem akartam már minden áron külföldön futballozni, a legjobbkor jött a Videoton megkeresése. Nyomon követtem eddig is a magyar NB I történéseit, remélem, hogy a játékommal a csapat segítségére tudok lenni” – nyilatkozta a támadó.

Feczesin profiként az Újpest csapatában mutatkozott be az élvonalban, de játszott Sopronban is. 2007-2012 között az olasz Brescia labdarúgója volt, onnan előbb a Debrecen, majd az Ascoli kölcsönözte ki, utóbbi végül két éve végleg szerződtette. A 11-szeres válogatott csatár a legutóbbi évadot ismét kölcsönben a Padovában töltötte.

A Videoton egy Pápa elleni 3-0-s hazai győzelemmel kezdte az idényt, szombaton a megyei rivális Dunaújvároshoz látogat, amely Kispesten kapott ki 3-0-ra. Az újvárosiak hazai sikerére 6.00 az odds, a döntetlenre 4.33, míg a Videoton idegenbeli sikerére 1.40 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply