Csak az egyik Bouadla távozik

2014. January 24. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Slimane Bouadla távozik a Debrecen labdarúgócsapatától, testvére, Selim Bouadla azonban marad a Lokinál, noha kapott a klub ajánlatot egy török csapattól. Közben Joël Damahou elkezdte az edzéseket.

 

Kondás Elemér

A jobb képességű Bouadla-fivér marad Debrecenben.

A Bouadla-testvérek jövője kérdéses volt a Debrecennél, de mostanra mindkettő francia játékos sorsa eldőlt. A 22 éves Slimana nem marad, ő maga kérte a szerződése felbontását. Elmondta, hogy posztján nagyon sok jó futballista van, és nem sok esélyt lát rá, hogy be tudja verekedni magát a csapatba, emellett honvággyal is küszködik, ezért döntött a távozás mellett. Visszatér Franciaországba, de még nem tudja, folytatja-e egyáltalán a futballt, és ha igen, akkor hol.

Slimane Bouadla másfél évvel ezelőtt igazolt Debrecenbe, ez idő alatt az NB I-ben nem sikerült bemutatkoznia. Az előző szezonban az NB II-es tartalékcsapatban 21 meccsen lépett pályára és 2 gólt szerzett, míg ősszel az NB III-ban 2 bajnokin játszott és 1 gólt lőtt
Testvére, Selim Bouadla viszont marad az NB I listavezetőjénél. A DVSC-TEVA ugyan kapott ajánlatot egy török klubtól a labdarúgó átigazolásával kapcsolatban, ám a Lokinak nagy szüksége van a francia középpályásra. A játékos ezt megértette, elfogadta, és teljes gőzzel készül a tavaszi szezonra.

Selim Bouadla meghatározó tagja a Debrecennek. Az elmúlt két és fél évben 51 NB I-es mérkőzésen lépett pályára a DVSC-TEVA színeiben és 8 gólt szerzett, ennek felét az idei szezon őszén lőtte.

Közben elkezdte a futóedzéseket Joël Damahou, a Loki elefántcsontparti légiósa a nyáron szenvedett keresztszalag-szakadást, de szépen javul a sérülése. Nagy Zoltán és L’Imam Seydi még rehabilitáción van, akárcsak Bódi Ádám.

A Debrecen szombaton a Kisvárdával játszik felkészülési meccset, a Loki győzelmére 1.33 az odds, a döntetlenre 5.00, a Kisvárda sikerére pedig 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply