Costa nagyon boldog a spanyoloknál

2014. June 12. Thursday in Hírek, Világbajnokság 2014

Diego Costa
Egyetlen bekiabálást leszámítva nem fogadták ellenségesen Diego Costát Brazíliában. Közben José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője sokat sejtető nyilatkozatot tett a spanyol válogatott csatára ügyében.

Diego Costa minden kétséget kizáróan a spanyol bajnoki aranyérmes, Bajnokok Ligája-döntős Atlético Madrid idei sikereinek a kulcsa. A gólérzékeny csatár azonban a szezon végén megsérült, és erősen kérdésessé vált a játéka a világbajnokságon, de sikerült őt meggyógyítani, és ott lehet akár már a hollandok elleni nyitómeccsen is.

A brazíliai születésű focista nem fért be korábban hazája válogatottjába, ezért inkább a spanyolt választotta, de egyetlen „Áruló!” bekiabálást leszámítva barátságosan fogadták hazájában.

„Eddig minden rendben van, az emberek úgy fogadtak, ahogyan vártam, bár valószínűleg nem minden tapasztalatom lesz pozitív. Bennem emiatt amúgy nincs feszültség, hiszen azok, akik ismerik a helyzetemet, mögöttem állnak” – fogalmazott Diego Costa. Hozzátette, hogy Spanyolországban különleges bánásmódban részesítik, otthon érzi magát közöttük, és úgy érzi, most éli élete legcsodálatosabb időszakát.

Az újságok már kész tényként közlik, hogy Diego Costa a szezon végén elhagyja az Atlético Madridot és a Chelsea-be igazol. José Mourinho, a londoniak menedzsere ezt nem ismerte el kategorikusan, de sokat sejtető nyilatkozatot adott.

“Remélem, hogy egy kellemetlenségek nélküli világbajnoksága lesz, aztán pedig jól fog eltelni a vakációja. Utána pedig azt remélem, hogy a következő idény fantasztikus lesz számára. Nem tudom, hogy hol fog játszani, de tényleg egy szenzációs idényt kívánok neki, megérdemli, remek focista” – nyilatkozta Mourinho.

Spanyolország első mérkőzését Hollandia ellen vívja június 13-án a világbajnokságon: a spanyolok sikerének az oddsa 1.85, a döntetlenre 3.40, a hollandok győzelmére 5.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply