Cavani boldog a PSG-ben

2014. March 20. Thursday in Francia Ligue 1., Hírek

Edinson Cavani
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain svéd csatára klubrekordot döntött, csatártársa, Edinson Cavani pedig hiába szerez kevesebb gólt, így is boldog a francia csapatnál.

 

Zlatan Ibrahimovic a hétvégén duplázott a St. Etienne elleni bajnokin, ezzel ebben az idényben már 40 gólnál jár (minden sorozatot beleszámítva), így megdöntötte Carlos Bianchi 25 éves klubrekordját. A svéd csatár megköszönte csapattársainak, hogy segítették a csúcs elérésében.

“Nagyszerűen játszottunk, és boldog vagyok, hogy két gólt lőhettem és megdönthettem Carlos Bianchi rekordját, de tartozom annyival a csapattársaimnak és a szurkolóknak is, hogy ezt nekik ajánlom. Nagyon fontos meccs volt ez számunkra, ez egy újabb lépés volt a céljaink elérése felé” – mondta a 97-szeres svéd válogatott támadó.

Ibrahimovic csatártársa, Edinson Cavani nem bánja, hogy a svéd klasszis jobban termel, ő így is remekül érzi magát Párizsban. “Az eredmények azt mutatják, hogy minden a legnagyobb rendben megy a klubnál. Persze nem ugyanott játszom, ahol korábban a Napoliban, de az a legfontosabb, hogy a pályán lehessek” – mondta a 27 éves uruguayi csatár, akire Laurent Blanc edző a 4-3-3-as felállásban a szélen számít, a középcsatár posztját Ibrahimovic foglalja el.

Cavani így is eredményes, hiszen az idén már 21 gólnál jár, de azért azt elárulta, hogy akkor a legboldogabb, amikor úgy segítheti a csapatát, hogy gólokat lő. “Fontos, hogy segítsünk egymásnak a pályán, de egy csatért azért csak az tesz boldoggá, ha gólt szerez” – mondta Cavani.

A PSG nyolc pont előnnyel vezeti a francia tabellát, a következő fordulóban pedig a 12. Lorienthez látogat, a hazaiak győzelmére 7.50 az odds, a döntetlenre 4.20, a párizsiak sikerére pedig 1.44 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply