Vége Jesé idényének

2014. March 20. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

A Schalke elleni győztes Bajnokok Ligája-meccsen a Real Madrid játékosa, Jesé valószínűleg olyan komoly sérülést szenvedett, hogy az idén már nem léphet pályára.
Cristiano Ronaldo

Ronaldo fizikuma még Ancelottit is elkápráztatta.

A Real Madrid a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján hazai pályán 3-1-re verte a Schalke együttesét, a két gólig jutó Cristiano Ronaldo beérte a klub mindenkori házi góllövőlistáján Puskás Ferencet, aki pályafutása során 242 gólt szerzett. A Real Madrid elképesztően simán, 9-2-vel jutott tovább, és zsinórban a 31. meccsén maradt veretlen, a jelenegi klubrekord 34 veretlen meccs sorozatban.

Üröm az örömben, hogy a mérkőzés elején le kellett cserélni a Realból Jesét, akinek egy nagyon szerencsétlen mozdulatnál elszakadt a térdszalagja.
“Oda az idénye, tudom, mit érez most, ilyen koromban én is átestem ezen. Jó szellemben futballoztunk, különösen a második félidőben. A legjobb nyolc között már nincs rossz csapat, itt mindenki erős, ide csak Európa legjobbjai kerülnek. Külön öröm, hogy három spanyol klub is bekerült a BL legjobb nyolc csapata közé” – fogalmazott az olasz mester.

Ancelottit megkérdezték Ronaldo teljesítményéről is, s az olasz szakember elmondta, hogy a portugál klasszis teljesen egészséges, és bármennyit játszhat, mert – ahogy ő fogalmazott – egyszerűen bestiális a fizikuma.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosítását pénteken sorsolják ki, Sergio Ramos, a Real Madrid spanyol válogatott védője erről így nyilatkozott: “Nincsenek vágyaink arra vonatkozóan, hogy melyik gárdát szeretnénk kapni a pénteki sorsoláson, a sorozat szépségét éppen az adja, hogy nagy ellenfelekkel nagy mérkőzéseket kell játszani.”

A Real Madrid vasárnap a spanyol bajnokságban a nagy rivális Barcelonát fogadja, a hazaiak győzelmére 2.20 az odds, a döntetlenre 3.50, a katalánok sikerére pedig 3.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply