A Cardiff hozná a papírformát

2015. January 2. Friday in Egyéb, Hírek

Peter Whittingham
Rossz formája ellenére legyőzné harmadosztályú (League One) ellenfelét, a Colchester Unitedet az FA-kupa 3. fordulójában a másodosztályú (Championship) Cardiff City.

 

Az elmúlt öt fordulóban a walesiek egyetlen győzelmet sem tudtak felmutatni, ráadásul vasárnap már a harmadik kudarcát könyvelhették el. A szurkolók nemtetszésüket fejezték ki Russell Slade menedzser munkássága iránt, míg a klub egykori játékosa, Jason Perry szerint a tulajdonos, Vincent Tan tehet arról, hogy az együttes szenved.

A játékosok azonban csak azzal foglalkoznak, hogy a pályán legyőzzék az aktuális ellenfelet. Tom Adeyemi, a cardiffiak középpályása nehéz összecsapásra számít a League One-ban az utolsó előtti helyen álló Colchester ellen, ugyanakkor nem szeretné, ha a vendégek meglepetést okoznának.

“El fogja hinni az ellenfél, hogy van keresnivalója, azon lesz, hogy felbosszantson bennünket” – mondta a 23 éves labdarúgó. “Mi vagyunk a találkozó esélyesei, hiszen eggyel magasabb osztályban játszunk, de tisztában vagyunk azzal is, hogy nem vár ránk könnyű összecsapás. Mivel rossz formában vagyunk, erre a meccsre is úgy készülünk, mint a többire, és természetesen győzelmet szeretnénk aratni.”

A City az előző idényt még az élvonalban, a Premier League-ben teljesítette, de a bennmaradást nem tudta kiharcolni. A klub tervei szerint egyből visszajutott volna a legjobbak közé, ennek ellenére csak szenved: jelenleg a 12. helyen áll a 24 csapatos bajnokságban.

Utoljára a 2007/08-as szezonban találkoztak a felek, akkor a másodosztályban a Cardiff odahaza 4-1-re nyert, míg Colchesterben 1-1-es döntetlen született.

A Cardiff City győzelmét 1.53 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.50, a vendég Colchester United sikerére pedig 6.50 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply