Bravúrra készül az MTK

2013. December 7. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Magyar Kupában remeklő, a bajnokságban bukdácsoló MTK a mindkét porondon jól teljesítő Diósgyőrt látja vendégül a labdarúgó NB I idei utolsó fordulójában szombaton.
Dragan Vukmir

Az MTK sikerélménnyel szeretne téli pihenőre vonulni.

Az MTK a bajnokságban rosszul szerepel, csupán az utolsó előtti, 15. helyen tanyázik a tabellán. A Magyar Kupában azonban a nyolcaddöntő visszavágóján is megverték a Kecskemétet a Hungária körútiak, így kettős győzelemmel léptek a nyolc közé. A visszavágón győztes gólt szerző Kanta József szerint rászolgáltak a továbbjutásra.

“Megérdemelten jutottunk tovább. A védekezésünkről el lehet mondani, hogy jó volt, hiszen nem kaptunk gólt. Érdekes, hogy a bajnokságban minden apró kis megingásból gólt kapunk, itt a kupában pedig ki tudjuk védekezni a nehéz helyzeteket. Úgy gondolom, minden részsikert meg kell becsülnünk és önbizalmat meríteni ebből” – fogalmazott az MTK csapatkapitánya.

Az MTK a téli szünet előtt a remek formában lévő Diósgyőrt látja vendégül, a miskolciak a harmadik helyen állnak a tabellán, és a kupában búcsúztattak az NB I listavezetőjét, a Videotont. Ennek ellenére Kanta József nyerni szeretne a DVTK ellen.

“Számunkra, mint ahogy eddig is, csak a győzelem elfogadható. Nem mindegy, hogy megyünk a szünetre, jó lenne sikerélménnyel és három ponttal megtenni ezt” – fogalmazott a középpályás.

A Diósgyőr legutóbb 1997-ben tudta legyőzni az MTK-t a bajnokságban. Az idén a második fordulóban Miskolcon 2-2-es döntetlen született, de a Ligakupában is összecsapott egymással kétszer a két csapat, Diósgyőrben 3-1-re nyertek a hazaiak, majd otthon az MTK győzött 2-0-ra.

A mostani mérkőzésen a hazai pályán játszó MTK sikerére 3.10 az odds, a döntetlenre 3.30, a Diósgyőr győzelmére pedig 2.30 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply