A City ellen állna meg a lejtőn a Southampton

2013. December 7. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

A Southampton a Manchester City ellen törné meg a rossz sorozatát az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában, az idényt kiválóan kezdő “kiscsapat” zsinórban három meccset veszített el az utóbbi hetekben.
Jay Rodriguez

Három vesztes meccs után City ellen javítana a Soton.

Felemásan hangolt az egymás elleni szombati bajnokira a Southampton és a Manchester City, előbbi 3-2-re kikapott otthon az Aston Villától, utóbbi ugyancsak 3-2-re, de nyert idegenben Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion ellen.

Mauricio Pochettino együttese várakozáson felül szerepelt sokáig a bajnokságban, a legutóbbi három fordulóban azonban vereséget szenvedett, így visszacsúszott a nyolcadik helyre a tabellán, míg a Manchester City a harmadik. A Southamptonnal az idei bajnokságban szerdán fordult elő először az, hogy egynél több gólt kapott hazai pályán egy meccsen, az utolsó öt találkozóján pedig a megszerezhető 15 pontból csupán 4-et gyűjtött be a gárda.

A középpályás Adam Lallana bízik abban, hogy szombaton visszatérnek a helyes útra. “Nagy meccs vár ránk a Manchester City stadionjában, de az ilyen találkozókon lehet nagyot dobbantani. Az utóbbi meccsek vereségeit nem azért szenvedtük el, mert rosszul játszottunk, ugyanis jól fociztunk, csak nem volt szerencsénk. A Cityt a tavalyi bajnokságban sikerült legyőznünk, miért ne sikerülhetne most is?” – tette fel a kérdést a Southampton játékosa.

A Manchester City az utolsó öt bajnokijából négyet megnyert, összesen 19 gólt szerzett ezen az öt meccsen, így jó formában várja a találkozót. Ami a két csapat egymás elleni mérlegét illeti, az utóbbi hat találkozóból a Southampton csak kettőt tudott megnyerni, igaz, ebből a két győzelemből az egyik a legutolsó meccsük volt.

A hazai pályán játszó Southampton mostani győzelmére 5.00, a döntetlenre 4.00, a City sikerére pedig 1.72 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply