Négy visszatérő a Milanban

2013. December 7. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Mattia De Sciglio, Philippe Mexes, Christian Abbiati és Cristian Zapata is pályára léphet a Livorno ellen, Kevin Constant azonban megsérült.
Philippe Mexes

Mexes szemgyulladás miatt nem állhatott eddig a Milan rendelkezésére.

A Milan két győzelemmel a háta mögött várja az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapját, amikor a Livorno lesz az ellenfél. Massimiliano Allegri reméli, hogy együttese folytatni tudja a jó sorozatot, a vezetőedző dolga némileg egyszerűbb lesz a csapat összeállítását illetően, négy játékos is visszatér a keretbe.

Elsősorban a védelem erősödhet meg a visszatérők által: Mattia De Sciglio hosszabb időt hagyott ki, a fiatal védő visszatérése jó hír a gyengélkedő hátsó alakzat számára, ahogy a szemgyulladása után már százszázalékos Philippe Mexes és Cristian Zapata játékra jelentkezése is. A negyedik visszatérő a Milan elsőszámú kapusa, várhatóan szombaton már Abbiati fog védeni a Livorno ellen.

Kevin Constant ugyanakkor a hét második felében megsérült, Allegri nem is jelölte a szombati bajnokira készülő keretbe. A védő mellett Robinho, Ignazio Abate, Marco Amelia, Matias Silvestre, Sulley Muntari és Giampaolo Pazzini továbbra sem hadra fogható.

A 18., kieső helyen álló Livorno szombat este látja vendégül a 8. Milant: a hazai győzelem oddsa 5.50, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 1.61 a szorzó.

A Livorno elmúlt három meccsén kikapott, legutóbb a Chievo verte 3-0-ra. A Milan elmúlt hat bajnokijából csak egyet, az utolsót nyerte meg, három döntetlen mellett kétszer kapott ki október vége óta.

A két gárda legutóbb a Serie A 2009/2010-es szezonjában csapott össze egymással, akkor mindkét bajnoki döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply