Bosznia kihasználná Messi hiányát

2013. November 18. Monday in Hírek, Világbajnokság 2014

Lionel Messi

Az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány, Alejandro Sabella nagyon reméli, hogy Lionel Messi felépül sérüléseiből, és 2014-ben teljes szezont futhat, mert az ő szerepe kulcsfontosságú lesz a világbajnoki szereplést illetően.

 

“Azt hiszem, igazi futballnagyhatalom vagyunk Brazília, Németország és Spanyolország mellett. Messi a legjobb futballista, de a hiányát nemcsak a mi csapatunk érezné meg, de az egész vébé. Messivel vagy nélküle óriási különbség” – mondta Sabella.

A Barcelona játékosa egy hete, a Betis elleni bajnokin szenvedett combizom-sérülést, így négy-hat hetet ki kell hagynia, és idén már nem lép pályára. A válogatott nélküle lépett már pályára pénteken is, és Ecuador ellen egy gól nélküli döntetlenre futotta csak az erejéből.

A csapat magyar idő szerint kedd hajnalban Bosznia-Hercegovina ellen lép pályára St. Louisban, győzelmére 1.57 az odds, a döntetlenre 4.10, míg a bosnyákok sikerére 5.50 szorzóval lehet fogadni.

Sabella elárulta, ha semmi se jön közbe, akkor csapatát az Orion – Zabaleta, Otamendi, Basanta, Rojo, Augusto Fernández, Biglia, Maxi Rodríguez, Lamela, Rodrigo Palacio, Agüero összeállításban küldi majd pályára.

A bosnyákok már az Egyesült Államokban vannak, utolsó edzésüket magyar idő szerint hétfő hajnalban tartják a Busch-stadionban, Safet Susic szövetségi kapitány csak az ezt követő sajtótájékoztatón nevezi meg kezdőcsapatát. Az már biztos, hogy Sejad Salihovic, a Hoffenheim középpályása kisebb sérüléssel bajlódik, így vasárnap idő előtt be kellett fejeznie a tréninget és kétségessé volt, hogy pályára léphet-e az argentinok ellen.

Játszhat viszont a Schalke balbekkje, Sead Kolasinac, aki első válogatottságára készül. “Kolasinac egy fiatal játékos, aki még sok éven át játszhat komoly szinten. Azt még nem döntöttem el, hogy kezdő lesz, vagy csereként száll be, de biztosan pályára küldöm” – mondta Susic. “Az argentinok elleni mérkőzés segíteni fog nekünk abban, hogy megtudjuk, mit ér a kiváló vb-selejtezős szereplés, és kiderüljön, hol állunk a világ legjobbjaihoz képest.

Megpróbálunk nyerni a Messit nélkülöző ellenféllel szemben. A legfontosabb, hogy ne okozzunk csalódást, és a világsajtó inkább egy jó eredmény miatt foglalkozzon velünk.”

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply