Böde megsérült

2013. November 16. Saturday in Hírek, Magyar NB I.

Böde Dániel megsérült, valószínűleg kihagyja a Győri ETO elleni Ligakupa-meccset, de a Ferencváros támadója a következő bajnokin már elképzelhető, hogy pályára léphet volt csapata, a Paks ellen. A zöld-fehéreknél Leonardo visszatért a lábtörése után.
Böde Dániel

Böde kihagyja a hétvégi kupameccset, de jövő hétre felépülhet.

A Ferencváros továbbra is elképesztően hullámzóan teljesít, a Haladástól hazai pályán elszenvedett komoly vereség után a Tatabányát magabiztosan, kényelmes játékkal győzte le a Ligakupában. Ez utóbbi találkozó miatt érte öröm és bánat is a Fradi-szurkolókat. Öröm azért, mert visszatért a tavaly lábtörést szenvedett, ezért hosszú pihenőre kényszerült Leonardo, aki kezdőként kapott lehetőséget, de nem bírta még végig a meccset.

“A lelki nehézségeken, a fájdalmakon, mélypontokon már túl van, nem foglalkozik a múlttal. Idő kell még, hogy újra formába lendüljön, de már a Tatabánya ellen is látszott egy-egy megmozdulásán, hogy magyar szinten remek játékosról van szó, aki segítségére lehet a Fradinak” – nyilatkozta Georgi Attila, Leonardo menedzsere.

Nem csak jó dolog történt azonban a Ferencváros csapatával a Tatabánya elleni találkozón, hiszen megsérült Böde Dániel. A zöld-fehérek legjobb csatárát a 76. percben le is kellett cserélni. Később kiderült, hogy a válogatott támadónak kifordult a bokája.

Egyelőre kérdéses, hogy szombaton pályára léphet-e a Puskás Ferenc Stadionban a Győri ETO elleni Ligakupa-meccsen, de valószínű, hogy óvatosságból inkább kihagyja a találkozót, jövő vasárnap azonban a Paks ellen vélhetően már tudja vállalni a játékot. Böde számára biztosan fontos lesz az a bajnoki, hiszen Pakson lett ismert játékos, onnan igazolt az FTC-hez.

A szombati meccsen a hazai pályán játszó Ferencváros győzelmére 2.20 az odds, a döntetlenre 3.50, a Győri ETO sikerére pedig 2.70 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply