Del Bosque mindenkinek lehetőséget ad

2013. November 16. Saturday in Hírek, Világbajnokság 2014

A spanyolok ezúttal nem világklasszis csapatokat választottak ellenfélnek, két afrikai válogatott ellen lépnek pályára a következő napokban.
Vicente Del Bosque

Del Bosque mind a 23 játékosát pályára küldi a soros meccseken.

A vb-címvédő spanyol válogatott szombaton Afrikába látogat, és Egyenlítői Guinea legjobbjaival méri össze tudását. Vicente del Bosque csapata ezúttal egy gyengébb képességű válogatottal játszik, a guineaiak ugyanis nem tartoznak a kontinens legjobbjai közé, olyannyira, hogy az idei évben még egyetlen meccset sem nyertek meg.

Hatszor léptek pályára, Tunéziával és Líbiával döntetlent játszottak, Togótól, Cape Verdétől és Sierra Leonétól pedig kikaptak. Legutóbbi győzelmüket tavaly októberben aratták, akkor Kongót verték 2-1-re.

“Ellenfelünk nem tartozik a legjobbak közé, de bizonyos játékelemekben erősek, és megnehezíthetik a dolgunkat. Szervezetten játszanak, jól támadnak le, a széleken és kontrából különösen veszélyesek” – mondta az ellenfélről Del Bosque.

Jövő héten Dél-Afrika lesz a világbajnoki címvédő ellenfele, erre a két meccsre a szakmai stáb 23 fős keretet jelölt ki, és Del Bosque elárulta: az összes játékosának lehetőséget ad a két mérkőzésen.

A szakember hozzátette, elsősorban a csapategység építését szolgálja a következő két meccs, egyben kijelentette: sajnálja, hogy nem adhat lehetőséget Diego Costának, aki nemrégiben jelentette be, hogy nem a brazil, hanem a spanyol válogatottban szeretne szerepelni, ám nem sokkal később megsérült.

A guineaiak győzelmére 26.00 az odds, a döntetlenre 11.00, a spanyol sikerre 1.083 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply