Blanc hosszabbított a címvédés után

2014. May 9. Friday in Francia Ligue 1., Hírek

Laurent Blanc

A Paris Saint-Germain szerdán bebiztosította idei bajnoki címét, Laurent Blanc-nal pedig már másnap szerződést hosszabbítottak az egyesület katari vezetői.

 

A Paris Saint-Germain szerdán megvédte bajnoki címét, miután legnagyobb riválisa, a Monaco csak döntetlent játszott a Guingamp ellen. A döntetlennel eldőlt, hogy a párizsiak előnye behozhatatlan, így a PSG esti összecsapása már tét nélküli volt.

Blanc együttese nem is tudott koncentrálni a Rennes elleni hazai összecsapáson, a vendégek nagy meglepetésre elvitték a három pontot a Parc des Princes-ből. A címvédés után a párizsi klub vezetői szerződést hosszabbítottak a vezetőedzővel, Blanc a hírek szerint egy évvel hosszabbította meg jövő nyáron lejáró kontraktusát.

“Ez a szerződéshosszabbítás jól mutatja, hogy mennyire megbízunk a vezetőedzőben. Nagyon elégedettek vagyunk ezzel a szezonnal, nemcsak az eredményekkel, hanem a nagyon látványos játékkal is. Biztosak vagyunk benne, hogy Blanc-nal további trófeák sorát nyerjük majd meg” – mondta a szerződéshosszabbítás kapcsán Nasser Al-Khelaifi, a PSG első embere.

Blanc szerint egy ilyen szezon után természetes volt, hogy meghosszabbítja a szerződését.

“Nagyon örülök a folytatás miatt, mindenképpen szeretnék még a részese lenni ennek a projektnek, ami szerintem a legambiciózusabb törekvése jelenleg az európai focinak” – tette hozzá Blanc.

A francia bajnokság utolsó előtti fordulójában a PSG a harmadik helyezett Lille vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 2.62, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 2.62 a szorzó. A két csapat őszi bajnokija 2-2-re végződött.

A PSG a bajnokság végére kicsit kiengedett, elmúlt öt meccséből csak kettőt nyert meg, míg a Lille három győzelme mellett kétszer döntetlent játszott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply