Balotelli nem eladó

2014. May 9. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Mino Raiola kijelentette, hogy a Milan nem akarja eladni a támadót a nyáron, és Mario Balotelli sem akar távozni a milánói együttesből.
Mario Balotelli

Balotelli nem akarja elhagyni a Milant a nyáron.

Az olasz válogatott támadó tavaly télen került a piros-feketék keretébe, és első fél évében kiválóan teljesített. Többek között Balotelli teljesítményének köszönhetően a Milan az első háromban végzett az elmúlt szezonban a Serie A-ban, és elindulhatott a Bajnokok Ligája idei kiírásában.

Azonban az ősszel már közel sem teljesített ilyen jól a csatár, akinek rengeteg problémája akadt a szurkolókkal, a szakértőkkel és a sajtóval is, produkciója pedig meg sem közelítette a tavalyit. Balotelli az utóbbi időben kedvetlenül játszott, és már biztosra vették, hogy a még mindig csak 23 éves labdarúgó a nyáron ismét szedi a sátorfáját.

Több klub neve is felmerült vele kapcsolatban, de a játékos ügynöke most cáfolta, hogy Balotelli a nyáron távozik.

“A Milan nemrég közölte velem, hogy Balotelli nem eladó, dacára a rengeteg pletykának. Adriano Galliani elmondta, hogy nem akarnak tőle megválni, és ennek nagyon örülünk. A következő hetekben még rengeteg híresztelést hallhatnak majd vele kapcsolatban, de ez nem baj, mindig kérdezzenek engem, én ugyanezt fogom válaszolni” – mondta Raiola. Az ügynök azt is elárulta, hogy a játékos sem szeretne csapatot váltani.

A 8. helyezett Milan vasárnap a 11. Atalanta otthonába látogat: a bergamóiak sikerének az oddsa 5.50, a döntetlenre 3.80, a milánóiak győzelmére 1.61 a szorzó.

Az Atalanta nagyon rossz formában várja a Serie A utolsó előtti fordulóját, utolsó öt meccséből négyet elvesztett, és az ötödiken is csak egy pontot szerzett. A Milan ugyanakkor utóbbi öt meccséből négyet megnyert, egyen viszont pont nélkül maradt.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply