Blanc és Cavani is marad a PSG-nél

2015. April 30. Thursday in Egyéb, Hírek

Edinson Cavani
A PSG elnöke, Nasser Al-Khelaifi, megvédte Laurent Blanc vezetőedzőt, és cáfolta, hogy Edinson Cavanit el akarná adni a klub.

A PSG szezonja még akár sikeres is lehet, annak ellenére, hogy a Bajnokok Ligájában idén sem sikerült eljutnia a legjobb négy közé, és a múlt hétvégi bajnoki forduló után a francia bajnokságban sem áll az élen az együttes. A Ligue 1-ben elfoglalt második hely azonban csalóka, mert egy meccsel kevesebbet játszott a gárda a nagy rivális Lyonnál, amely csak jobb gólkülönbséggel előzi meg a címvédőt.

A hírek szerint nincs minden teljesen rendben a PSG-nél, Cavani viszonya például megromlott Blanc-nal, én a klub elnöke cáfolta, hogy bármelyikük elhagyná a klubot nyáron.

“Cavani fiatal, a klub jövőjét jelenti. Nagyobb önbizalomra lenne szüksége, de legutóbb a Lille elleni duplájával is bizonyította tehetségét. A következő szezonban is a PSG játékosa lesz” – mondta a támadóról az elnök.

Al-Khelaifi megvédte a vezetőedzőt is, akit egyesek azért támadtak, mert ismét képtelen volt a BL legjobb négy csapata közé vezetni a világ egyik leggazdagabb klubját.

“Nagyon bánt, ahogy viselkednek vele. Blanc játékosként világbajnokságot nyert, nagyszerű szezonja volt a Bordeaux élén, remek eredményeket ért el szövetségi kapitányként, és kiváló munkát véget nálunk is. Nem jogosak a vele szemben megfogalmazott kritikák, már csak azért sem, mert idén négy trófeát nyerhet irányításával az együttes, ami történelmi siker lenne számunkra” – fogalmazott az elnök.

A PSG vasárnap a 10. helyezett Nantes otthonába látogat. A hazai győzelem oddsa 17/2, a döntetlenre 15/4, a PSG sikerére 4/11 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply