Kérdéses Sturridge visszatérése

2015. April 27. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Raheem Sterling
Újabb sérülése után, Daniel Sturridge visszatérése bizonytalan, Brendan Rodgers szerint még várni kell rá, hogy a támadó újra a régi legyen.

Az angol válogatott és a Liverpool támadója ebben a szezonban nem játszott túl sokat, szereplését rendszeresen sérülések szakították meg. Legutóbb az év elején térhetett vissza, de csak néhány meccsig erősíthette a Liverpoolt, újra megsérült, ezúttal a csípőjével volt gond. Utolsó meccsét a Blackburn elleni FA-kupa negyeddöntőben teljesítette, azóta két bajnokit és az Aston Villa elleni kupaelődöntőt hagyta ki, utóbbin csapata kikapott és kiesett.

Sturridge egyértelmű alapember Liverpoolban, Rodgers nem is találta könnyen meg a helyettesét. Az elmúlt három találkozón Fabio Borini, Mario Balotelli és Rickie Lambert lépett pályára a támadó posztján, de egyikük sem tudott élni a lehetőséggel.

“Nehéz időszak ez Daniel számára, aki jó vezérként mindenképpen játszani akar. Azonban ebben a szezonban nincs szerencséje, nekünk pedig nélküle kell boldogulni. A mi dolgunk, hogy mindent elkövessünk azért, hogy mielőbb visszatérjen” – mondta Rodgers.

A Liverpool menedzsere szerint fontosabb, hogy Sturridge visszanyerje régi formáját annál, hogy mielőbb visszatérjen.

A hétvégén a Liverpool gólnélküli döntetlent játszott a West Bromwich Albion vendégeként, kedden pedig a Hull City otthonába látogat: a hazai győzelem oddsa 10/3, a döntetlenre 12/5, a vendégek sikerére 1/1 a szorzó.

A Liverpool az ötödik, a Hull City a 16. helyen várja a Premier League hétvégi fordulóját. A Hull három bajnoki vereség után szombaton 2-0-ra nyert a Crystal Palace otthonában.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply