Nem adja el értékeit a Southampton

2015. April 30. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Nathaniel Cylne
Az idén változik a játékospolitika a Southamptonnál, kerete tavaly nyáron alaposan meggyengült, miután a vezetőség több alapembert is értékesített.

A tavalyi jó szereplés után a Southampton olyan kulcsjátékosait adta el, mint Adam Lallana, Rickie Lambert, Luke Shaw és Dejan Lovren, ráadásul Mauricio Pochettino vezetőedző is elhagyta a dél-angliai együttest. Ennek ellenére a Soton idén is jól szerepel a bajnokságban, a Ronald Koeman vezette gárdának négy fordulóval az idény vége előtt reális esélye van az Európa Liga-szereplést érő ötödik hely megszerzésére.

Az idény során többen is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az együttesből, és az angol lapok szerint a legjobbak iránt (mint Nathaniel Clyne, Morgan Schneiderlin és Jay Rodriguez) óriási az érdeklődés belföldről és külfőldről egyaránt.

Les Reed a klub fejlesztési igazgatója szerint hiába is reménykednek sokan abban, hogy meg tudják szerezni a csapat legjobbjait, idén nyáron nem távoznak a kulcsemberek az együttestől.

“Nem szándékozunk eladni egyik játékosunkat sem ezen a nyáron. Szeretnénk több labdarúgóval új szerződést kötni, de a fő célunk, hogy együtt tartsuk a keretet, sőt, erősítsünk a nyáron” – mondta Reed, aki elárulta: a Southampton továbbra is tartja magát ahhoz a stratégiához, mint az elmúlt években: ha erősítésre lesz szükség, akkor nem vásárolnak új labdarúgókat, hanem saját akadémiájukon kinevelik a megfelelő játékosokat.

A Southampton szombaton a kiesés ellen elkeseredett harcot folytató Sunderland vendége lesz. A hazai győzelemre 3/1 az odds, a döntetlenre 23/10, a Soton diadalára 1/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply