Bíznak az edzőben Stuttgartban

2015. April 30. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Vedad Ibisevic
Elkeseredett harcot folytat a bennmaradás kiharcolásáért a Stuttgart, a gyenge szereplés ellenére a vezetőedző helye biztosnak látszik.

A stuttgartiak már az idény eleje óta roppant gyengén teljesítenek a német élvonalban, az eredmények a novemberi edzőváltás után sem javultak jelentősen. Az ősszel kinevezett Huub Stevens irányításával próbálja meg elkerülni a kiesést, és bár jelenleg az utolsó a tabellán, a bennmaradás kiharcolására még reális esélye van.

A stuttgartiak ugyanis egy ponttal vannak lemaradva a pótselejtezős helyen álló Hamburgtól, és kettővel a biztos bennmaradást érő 15. helyen tanyázó Hannovertől. Az nem sok jót sejtet, hogy eddigi 30 bajnokijából csak hatot nyert meg a gárda, az viszont már biztatóbb, hogy a legutolsó öt meccsből kettőt is győzelemmel zárt.

Hansi Müller, a stuttgartiak elnökségi tagja szerint a klubvezetés elégedett Stevens munkájával, így nem szerepel a napirenden a szakember leváltása, mint ahogyan azt több lap is megírta.

“A Stuttgart nem állapodott meg egyetlen edzővel sem, jelenleg kizárólag a bennmaradás eléréséért dolgozunk. Huub Stevens élvezi a vezetőség teljes bizalmát. Óriási tapasztalattal rendelkező edzőről van szó, aki a legmegfelelőbb ember arra, hogy megszerezze a csapattal a bennmaradáshoz szükséges pontokat” – fogalmazott Müller.

A Stuttgart hétvégén a Schalkéhez látogat, majd az utolsó három fordulóban játszik két közvetlen riválisával, a Hamburggal és az utolsó előtti Padernbornnal is. A Schalke győzelmére 1/1 az odds, a döntetlenre 13/5, a stuttgarti diadalra 11/4 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply