Nem kell az Internek Podolski

2015. April 30. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Lukas Podolski

Lukas Podolski a nyáron nem marad Roberto Mancini együttesénél, és visszatér az Arsenalba.

Podolski a nyáron világbajnok lett a német labdarúgó-válogatottal, ennek ellenére nem alakult ideálisan a szezonja. A középpályás az idény elején az Arsenalban csak szenvedett, Arsene Wenger nem is tagadta, hogy nem számít rá hosszú távon. Ennek köszönhetően a télen az Interbe került kölcsönbe, ahol nagy várakozás előzte meg a leigazolását. Azonban Milánóban sem tudott jelentősen javítani a formáján, bár több lehetőséget kapott, mint Londonban, nem tudta megvetni a lábát.

Az Inter nem lehet elégedett saját szezonjával, bár még halvány reménye van rá, hogy a következő évben a nemzetközi porondon szerepeljen, ez az esély többek között az Udinese elleni, keddi sikernek is köszönhető. A hétközi bajnokin megszerezte első találatát Podolski is, a jelek szerint azonban ez sem változtatott helyzetén, Mancini nem számít rá a nyártól.

“Nagy öröm, hogy megtörte a jeget, fontos gólt szerzett. Ez azonban nem változtat azon, hogy a szezon végén visszatér Londonba” – jelentette be Mancini.

A szakember kiemelte, hogy nem teljesen elégedett csapatával, mert a győzelem ellenére csak akkor kezdett el hatékonyan focizni, miután az ellenfél az 58. perctől kettős emberhátrányba került.

A hétvégén az Inter a Chievót látja vendégül a Serie A-ban: a milánóiak vasárnapi sikerének az oddsa 4/9, a döntetlenre 7/2, a veronaiak győzelmére 13/2 a szorzó. Ősszel az Inter 2-0-ra nyert a Chievo otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply