Blanc belátta a hibáját

2014. August 14. Thursday in Egyéb, Hírek

Laurent Blanc
Laurent Blanc beismerte, hogy az ő hibája, hogy Thiago Silva hétfőn egy barátságos meccsen sérülést szenvedett, a brazil hátvédre hetekig nem számíthat a párizsi egyesület.

 

A francia bajnokság az elmúlt hétvégén elrajtolt, a címvédő Paris Saint-Germain pedig gyengén kezdte az idényt. A párizsiak csak 2-2-es döntetlent játszottak a Reims otthonában, a találkozón természetesen pályára lépett a védelem oszlopa, Thiago Silva is. A brazil néhány nappal később újabb találkozón volt kezdő, ugyanis a Napoli elleni hétfői barátságos meccsen is elfoglalta a helyét a védelem közepén.

A brazil megsérült, már az első negyedóra vége előtt le kellett cserélni. A napokban elvégzett orvosi vizsgálatok eredménye szerint Thiago Silva combizom-sérülést szenvedett, ráadásul elég súlyosat. Bár pontosan nem lehet meghatározni, hogy a védőnek mennyit kell kihagynia, az egészen biztos, hogy a PSG hetekig nem számíthat a játékosra.

Sokan támadták a sérülés kapcsán Blanc-t, mondván, hogy minek kellett egy barátságos meccsen szerepeltetni a csapat kulcsjátékosát a szezon közben, ráadásul úgy, hogy a brazil a vb után később csatlakozott be a munkába. A francia vezetőedző vállalta a felelősséget.

“Ha valakinek vállalni kell a felelősséget, akkor az legyek én. De az nem igaz, hogy a vb után túl gyorsan tért vissza a pályára” – jelentette ki Blanc.

Szombaton a PSG a Bastiát látja vendégül a francia pontvadászat második fordulójában: a hazai győzelem oddsa 1.12, a döntetlenre 8.00, a vendégek sikerére 19.00 a szorzó. A Bastia az első körben 3-3-as döntetlent játszott az Olympique Marseille ellen.

A két csapat elmúlt nyolc meccsét kivétel nélkül a PSG nyerte.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply