Pellegrininek sok a játékosa

2014. August 14. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Manuel Pellegrini
Manuel Pellegrini szerint a Manchester Citynek el kell adnia néhány játékost, mert már túl nagy az angol bajnokcsapat kerete.

 

A Manchester City nagy hajrában diadalmaskodott a Premier League elmúlt kiírásában, így Manuel Pellegrini együttese címvédőként kezdheti meg a szezont, de eddig a chilei mester nem lehet elégedett, a Szuperkupának beillő Community Shieldet nagyon simán bukta el a bajnok az Arsenallal szemben.

A manchesteriek ugyan jóval kisebb hevülettel vesznek részt a nyári átigazolási időszak eseményeiben, ám így is leigazoltak már öt játékost. Willy Caballero, Bacary Sagna, Fernando, Frank Lampard és Bruno Zuculini érkezett a címvédőhöz, ás Pellegrini már ki is jelentette, hogy vélhetően nem fog újabb játékost igazolni a klub, sőt, a FIFA pénzügyi fair play szabályai miatt most már el is kell adnia néhány labdarúgót.

“Az átigazolási időszak még zajlik, bármi megtörténhet, de ha most azt kérdik, hogy elégedett vagyok-e a keretemmel, akkor habozás nélkül rávágnám, hogy igen. Ugyanakkor van némi problémánk a FIFA pénzügyi szabályainak a betartásával, szóval úgy gondolom, hogy még akkor sem tudnánk igazolni, ha éppen akarnánk. Jelen pillanatban sok a játékosunk, akik ráadásként igénylik is a rendszeres játéklehetőséget, ez minden játékos számára fontos, különösen a fiataloknak” – fejezte ki a véleményét Pellegrini.

A bajnok Manchester City vasárnap a Newcastle otthonában kezdi meg szereplését az angol élvonalban: a newcastle-iak sikerének az oddsa 5.00, a döntetlenre 4.00, a manchesteriek győzelmére 1.61 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply