A Bayern kikapott, Martinez kidőlt

2014. August 14. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Javi Martinez
Jürgen Klopp csapata az elmúlt évhez hasonlóan elhappolta az első trófeát a Bayern München orra elől, a meccsen súlyos sérülést szenvedett Javi Martinez.

 

A Borussia Dortmund tavaly 4-2-re verte a bajnokot Szuperkupa-döntőben, és idén is meglepetést okozott. A dortmundiak ezúttal 2-0-ra győzték le Josep Guardiola együttesét, Henrih Mhitarjan a 23. percben szerzett vezetést, a végeredményt pedig Pierre-Emerick Aubameyang állította be a második félidőben. A mérkőzésen a bajorok csak árnyékük voltak önmaguknak, a Borussia megérdemelten hódította el a serleget.

A mérkőzés első félidejében egy ütközés után a földön maradt a bajorok középpályása, Javi Martinez, aki nem is tudta folytatni a játékot. Az első jelentések szerin a spanyol súlyos sérülést szenvedett, a Bayern orvosai szerint szinte biztos, hogy elszakadt a térdében az elülső keresztszalag. Ez azt jelenti, hogy műteni kell a labdarúgót, és minimum féléves kihagyás vár rá.

“Sajnos az orvosok semmi jóval nem bíztatnak. 99 százalék, hogy térdszalag-szakadás, de én még bízom abban az egy százalékban” – mesélte szomorúan Javi Martinez, aki ennek ellenére igyekezett bizakodó lenni, és megígérte, hogy visszatérve még jobb játékos válik majd belőle.

A Bayern München a Wolfsburgot fogadja a Bundesliga jövő hétvégi nyitófordulójában: a hazai győzelem oddsa 1.20, a döntetlenre 7.00, a vendégek sikerére 11.00 a szorzó.

A két csapat az elmúlt szezonban kétszer találkozott egymással: a bajnokságban a Bayern 1-0-ra nyert hazai pályán, míg Wolfsburgban 6-1-re diadalmaskodott Guardiola együttese.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply