A BL-győztes otthon javítana

2014. December 2. Tuesday in Egyéb, Hírek

Tomi Juric
Az ázsiai Bajnokok Ligája győztese, az ausztrál bajnokságban még nyeretlen Western Sydney Wanderers megkezdené a felzárkózást, ehhez pedig Tony Popovic edző szerint eredményesebb támadójáték kell.

 

Alsóházi rangadóval folytatódik az ausztrál labdarúgó-bajnokság, a Western Sydney Wanderers a Brisbane Roar csapatát fogadja. A hazaiak az eddigi hét forduló alatt egyetlen győzelmet sem tudtak felmutatni, három döntetlennel és négy vereséggel az utolsó, 10. helyen állnak a tabellán, míg a vendégek egy győzelemmel, egy döntetlennel és öt vereséggel a 8. pozíciót foglalják el.

A Wanderers idei teljesítménye azért is meglepő, mert megnyerte a novemberben véget ért Ázsiai Bajnokok Ligáját, de mintha az sokat kivett volna a társaságból. Utoljára szombaton lépett pályára a csapat, 1-1-re végzett hazai pályán a városi rivális Sydney-vel, de Tony Popovic szerint sokkal több van ebben a keretben.

“Az elmúlt években sikert sikerre halmoztunk, ezért megértem, ha a csapat és a szurkolótábor is nehezen tudja megemészteni a mostani eredményeket, de messze még a vége, a Brisbane ellen megkezdhetjük a felzárkózást” – fogalmazott a tavaly a legjobb ázsiai edzőnek megválasztott Popovic.

A szakember hozzátette támadásban, főleg helyzetkihasználásban kell sokat fejlődniük. Vélhetően arra célzott, hogy a csapat támadói közül hét forduló alatt Tomi Juric és Mark Bridge is csak kétszer volt eredményes.

A mostani ellenfélnél, a Brisbane-nél edzőváltás volt november 23-án, Mike Mulvey helyét Frans Thijssen vette át, és mindjárt egy 1-1-es döntetlennel debütált a listavezető Perth Glory ellen, majd 3-2-re kikapott a Melbourne Victorytól, de játékban sokat javult a csapat a korábbiakhoz képest.

A hazai pályán játszó Wanderers győzelmére 2.15 az odds, a döntetlenre 1.34, a Brisbane sikerére pedig 3.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply