Balotelli továbbra sem bevethető

2014. December 2. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Mario Balotelli
A Liverpool csatára továbbra is ágyéksérüléssel bajlódik, és várhatóan az előzetes várakozásokkal ellentétben kénytelen kihagyni a Leicester elleni mérkőzést.

 

Mario Balotelli a nyáron került a liverpooli keretbe, és a várakozásnak megfelelően sok a baj vele. Az olasz támadónak továbbra is gondot okoz a beilleszkedés, ráadásul formáját sem tudta visszanyerni az Anfield Roadon, és a sérülések sem kerülik el ebben a szezonban.

Balotelli a világbajnokság után késő őszig nem került vissza a válogatottba, az új szövetségi kapitány először novemberben küldött meghívót neki. Azonban még a horvátok elleni Európa-bajnoki selejtező előtt kidőlt a sorból, így már a nemzeti csapatban sem tudott bizonyítani, azóta pedig kihagyta a Liverpool mindhárom meccsét.

Az angol egyesületnél előzetesen azzal számoltak, hogy Balotelli a Leicester elleni bajnokin már a pályán segítheti a társakat, de a klub bejelentése szerint még nem százszázalékos, így kihagyja a keddi ütközetet.

“A keret a jelek szerint ugyanaz lesz, mint a Stoke City ellen. Sakho edzett tegnap, de még nincs meccsre kész állapotban, míg Mario továbbra sem egészséges” – mondta Brendan Rodgers.

A szakvezető a hétvégén fellélegezhetett, csapata Stoke City elleni győzelmével megtarthatta állását, de az elvárás nem változott: a gyengén kezdő gárdának muszáj elkezdeni felkapaszkodni a tabellán, különben Rodgers munkája továbbra is veszélyben lesz.

A sereghajtó Leicester keddi győzelmének az oddsa 3.80, a döntetlenre 3.60, a 11. helyezett Liverpool sikerére 2.05 a szorzó.

A két gárda legutóbb tíz éve csapott össze egymással, akkor a leicesteri bajnoki gólnélküli döntetlent hozott, míg a Liverpool hazai pályán 2-1-re nyert.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply