Besic a torna után klubot váltana

2014. May 8. Thursday in Hírek, Világbajnokság 2014

Úgy érzi, Magyarországon már nem fejlődhet tovább, így Muhamed Besic, a Ferencváros bosnyák futballistája a brazíliai világbajnokságon után eligazolna.

 

A 21 éves védő hétfőn bekerült Safet Susic bosnyák szövetségi kapitány 24 fős bő keretébe, amelyből már csak egy játékost vesz majd ki a szakvezető, ám ez vélhetően nem Besic lesz, ugyanis a tréner úgy fogalmazott: ő lehet az egyetlen, aki képes lehet megfogni majd Lionel Messit.

A bosnyák haber.ba honlapon csütörtökön jelent meg egy interjú a ferencvárosi labdarúgóval, aki a kapitány ezen szavaira nem kívánt reagálni, azt azonban elmondta, nagyon örül a lehetőségnek, hogy utazhat Brazíliába.

Besic hozzátette, úgy érzi, az elmúlt két évben rengeteget fejlődött Magyarországon, ugyanakkor azt gondolja, eljött a váltás ideje, ezzel azonban csak a világbajnokságot követően szeretne foglalkozni.

Legutóbb húsz évvel ezelőtt, az 1994-es egyesült államokbeli világbajnokságon szerepelt olyan játékos, aki a magyar bajnokságból került hazája keretébe. A Honvédból Emeke Ezeugo a nigériai válogatottban lépett pályára akkor, igaz, csak a bolgárok elleni csoportmérkőzésen kapott lehetőséget: csereként 13 perc jutott neki.

sgg \ sgj \ hgp

MTI 2014. május 8., csütörtök 20:00

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply