Bebiztosíthatja az MTK a dobogót

2015. May 14. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A harmadik helyen álló MTK az Újpest otthonában biztosíthatja be dobogós helyezését a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában.

 

A lila-fehérek legutóbbi négy bajnokijukat megnyerték, így jó formában fogadják Garami József együttesét, amely akár még a második helyet is elérheti.

Igaz, sikere mellett ehhez arra is szüksége lenne az MTK-nak, hogy a második helyen álló Ferencvárosnak a Paks otthonában megszakadjon kiváló sorozata. Thomas Doll csapata a bajnokságban 17 mérkőzés óta nem talált legyőzőre, legutóbb a DVTK otthonában kapott ki, még tavaly október 4-én.

A harmadik helyre matematikailag még a Debrecen is odaérhet, Kondás Elemér együttese ezúttal a sereghajtó Pápát fogadja. A hajdúságiaknak a negyedik hely megőrzése miatt is fontos a siker, ugyanis ez még Európa Liga-indulást ér.

A kiesés elleni harcban a Haladás a már bennmaradó – azonban egyelőre első osztályú licenc nélküli – Nyíregyházát fogadja, a Budapest Honvéd a már bajnok Videotont látja vendégül, míg a Dunaújváros a Pécs vendége lesz.

A 28. forduló programja:

péntek:

Szombathelyi Haladás-Nyíregyháza Spartacus 19.00, v.: Solymosi

szombat:

Újpest FC-MTK Budapest 14.00, v.: Erdős
Paksi FC-Ferencváros 16.00, v.: Pintér
PMFC-Matias – Dunaújváros Pase 18.30, v.: Iványi
Puskás Akadémia-Kecskeméti TE 18.30, v.:
Budapest Honvéd-Videoton FC 18.30, v.: Andó-Szabó

vasárnap:

Diósgyőri VTK-Győri ETO FC 16.30, v.: Szabó Zs.
DVSC-TEVA – Lombard Pápa Termál FC 18.30, v.: Fábián

…………………………

sgg \ slr \ sag

MTI 2015. május 14., csütörtök 11:35

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply