Bátran akar támadni a Pécs

2014. May 17. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Lőrincz Emil, a Pécs labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint csak egységes védekezéssel és bátor támadójátékkal lehet esélyük a Diósgyőr otthonában a szombat délutáni bajnokin.
Lőrincz Emil

A pécsiek 2006 óta nem nyertek Diósgyőrben.

A bajnokság utolsó előtti fordulójában a tabella hatodik helyén álló Pécs a hetedik Diósgyőrhöz látogat, és a két együttes akár helyet is cserélhet egymással, miután a mecsekaljai csapatnak 44, a miskolcinak pedig 43 pontja van. Erre már csak azért is van nagy esély, mert a PMFC nem nyerni jár a Diósgyőr stadionjába, utoljára 2006. szeptember 8-án tudott győzni a borsodi megyeszékhelyen.

A Diósgyőr a Ligakupa megnyerése után a Magyar Kupa döntőjére is készül, és bár korábban Tomiszlav Szivics edző kijelentette, hogy a Magyar Kupa a legfontosabb számukra, Lőrincz Emil, a pécsiek vezetőedzője óva inti játékosait attól, hogy azt higgyék, a DVTK-nak nem fontos a szombati bajnoki.

“Ha az időjárás kedvezni fog, akkor most is több ezer fanatikus szurkoló látogathat majd ki a stadionjukba, akik olyan hangulatot teremtenek, ami ösztönzőleg hat a játékosaikra. A mi szempontunkból nézve ez egy újabb mérkőzés, amit meg szeretnénk nyerni. Idáig sem helyezésben gondolkodtunk, hanem az eredményességben, ezért szombaton is a győzelem a célunk” – mondta Lőrincz.

A pécsi szakember szerint a Diósgyőrnek nemcsak a szurkolói, hanem a játékosai is nagyon erősek, a belső védőik, a belső középpályásaik és a csatáraik mind százkilencven centiméter feletti emberek, a két szélen pedig gyors játékosaik vannak. “Az egységes csapatvédekezés mellet támadásban bátran fel kell vállalnunk a játékunkat és vállalkoznunk is kell, különben a miskolci katlanban nem fogunk tudni kijönni a saját tizenhatosunkról” – nyilatkozta Lőrincz Emil.

A Diósgyőr győzelmére 1.85 az odds, a döntetlenre 3.50, a Pécs sikerére pedig 4.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply