A Honvéd egymás után nyolcadszor kapott ki

2014. May 17. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az MTK vendégként nyert 2-0-ra a Bp. Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati első mérkőzésén, így a vendéglátók megszakítás nélkül nyolcadik vereségüket szenvedték el a bajnokságban.

 

OTP Bank Liga, 29. forduló:

Bp. Honvéd – MTK Budapest 0-2 (0-0)

Bozsik Stadion, v.: Erdős
gólszerző: Kanta (57., 62.)
sárga lap: Job (51.), Botka (64.), illetve Nagy T. (61.), Kálnoki Kis (81.)

  • Honvéd: Kemenes – Botka (King, 76.), Baráth, Ignjatovics, Alcibiade – Nagy G., Hidi, Vécsei – Job (Holander, 67.), Kapacina (Keita, 57.), Vernes
  • MTK: Hegedüs L. – Nagy T., Kálnoki Kis, Rodenbücher, Poór – Horváth Zs. (Hangya, 82.), Vass Á. (Pintér, 90.), Kanta J., Vukmir, Vass P. – Eppel (Bese, a szünetben)

Minden várakozáson aluli, lagymatag iram, erőtlen támadások, kevés helyzet jellemezte az első félidőt a két csapat csekély számú néző előtt rendezett mérkőzésén.

A szünet után sem sokat változott a találkozó képe, a különbséget leginkább az jelentette, hogy az MTK – egészen pontosan Kanta József – két gólt is rúgott. Az elsőt az 57. percben 20 méterről, amikor is szabadrúgásból bombázta a labdát a jobb felső sarokba, a másodikat pedig öt perccel később, ekkor egy gyors kontratámadás végén nyolc méterről vette be a hazaiak kapuját.

sjk \ sma \ bdó

MTI 2014. május 17., szombat 16:32

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply