Bale-hez hasonlították a Lyon sztárját

2015. January 19. Monday in Egyéb, Hírek

Clement Grenier

Kedd este a Nantes otthonában lép pályára a Lyon.

Gareth Bale-hez, a Real Madrid sztárjához hasonlította a francia Olympique Lyon elnöke együttese sztárját, Alexandre Lacazette-t.

 

Jean Michel-Aulas, a lyoniak elnöke úgy nyilatkozott Lacazette-ről, hogy a 23 éves csatár legalább annyit ér, mint Bale. Az üzletember valószínűleg azért tett ilyen kijelentést, mert angol és francia lapinformációk szerint a Manchester City egy 32 millió eurós ajánlatot készül tenni a labdarúgóért, aki idén már 22 gólt szerzett 26 tétmeccsen, emellett pedig hét asszisztja is van.

Lacazette szerint Michel-Aulas csak viccelt, de természetesen jót tett az önbizalmának, hogy az elnök ilyet mondott róla – még ha nem is komolyan.

“Csak viccelt, még a mosolya is elárulta ezt” – reagált Lacazette Michel-Aulas nyilatkozatára. “Ez persze önbizalmat is adott, viszont biztos vagyok abban, hogy nem mondta ezt komolyan.”

Michel-Aulas nem szeretné elveszíteni Lacazette-ét, ezért mondta azt, hogy az ő támadója is ér közel 100 millió eurót, a Real Madrid ugyanis közel ennyit fizetett Bale-ért a Tottenham Hotspurnek. Egyszóval, a Lyon nem szeretne megválni a tehetséges focistától, éppen ezért mondott az elnök ilyen magas árat. Lacazette szerződése egyébként 2018 nyaráig érvényes jelenlegi kenyéradójánál, a transfermarkt.de szaklap szerint a piaci értéke 20 millió euró.

Az OL kedden lép legközelebb pályára, méghozzá a Francia Kupában lesz érdekelt. Ellenfele a Nantes lesz idegenben, de így is a lyoniak számítanak az összecsapás esélyeseinek. A Nantes győzelmét 3.40 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.10, a vendég Olympique Lyon sikerére pedig 2.25 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply