Az Újpest sorozatban hetedik meccsén is győzött

2015. May 30. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Hazai pályán az Újpest magabiztos győzelmet aratott a Kecskemét ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén.

A fővárosi lila-fehérek így sorozatban hetedik találkozójukon nyertek, igaz, a következő idényre élvonalbeli licencet nem kapó, így az NB III-ba szoruló kecskemétiek nem tanúsítottak érdemi ellenállást.

OTP Bank Liga 30. (utolsó) forduló:

Újpest FC-Kecskeméti TE 3-0 (2-0)

Szusza Ferenc Stadion, 1765 néző, v: Berke
gólszerzők: Ojo (34.), Andric (35.), Perovic (86.)
sárga lap: Savic (59.)

  • Újpest: Balajcza (Banai, 49.) – Nego (Sankovic, 77.), Heris, Litauszki, Forró – Suljic, Hudák, Balogh B., Stanisavljevic, Andric – Ojo (Perovic, 61.)
  • Kecskemét: Tujvel – Szalai D., Skopljak, Gyagya (Eninful, a szünetben), Farkas A. – Szivacski, Patvaros, Savic (Selyem, 59.), Lévai (Gréczi, a szünetben) – Novák, Dudás D.

Az első félidőben a tempó és a játék színvonala sem volt magas. Az első félórában inkább az Újpest veszélyeztetett, s a játékrész hajrájához közeledve két perc alatt kétszer is a kapuba talált. A kecskemétiek teljesítményét látva úgy tűnt, ez a két gól el is döntötte az összecsapást.

A szünet után szinte semmit sem változott a játék képe, a hazaiak fölényben futballoztak, bár elvétve a vendégek is próbálkoztak támadások vezetésével. Az Újpest aztán a hajrában megadta a kegyelemdöfést, így magabiztosan és megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

skt \ sjk \ pmg

MTI 2015. május 30., szombat 16:05

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply