Az Újpest és a Loki meccsel a Szuperkupáért

2014. July 11. Friday in Egyéb, Hírek

Balajcza Szabolcs
Pénteken 20.30-tól veszi kezdetét az idei Szuperkupa-döntő, melyen az Újpest csapata csap össze a tavalyi bajnokcsapattal, a Debrecennel.

 

A találkozót megelőzően Nebojsa Vignjevic, a fővárosiak szerb szakvezetője kiemelte: csapata még nincs csúcsformában, de a kupa elnyerésének az esélye, plusz motivációt jelent minden játékosa számára. A szakvezető eddig kétszer meccselt a pénteki meccs helyszínén, a Puskás-stadionban, és még veretlen ebben az arénában.

“A Puskás Ferenc Stadionban eddig kétszer meccseltem, az FTC elleni idegenbeli 0-0 akkor a visszavágó előtt jó eredménynek számított, a kupagyőzelem pedig értelemszerűen az egyik legszebb emlékem nekem és a játékosoknak is. Fantasztikus volt a hangulat, rengeteg Újpest-szurkoló biztatta a csapatot, bízom benne, hogy pénteken is sokan állnak majd mögöttünk” – mondta a szerb szakember.

Vignjevics hozzátette: nagyon tiszteli a Lokit, de a két csapat legutóbbi bajnokiján azt látta, hogy nincs túlzottan nagy különbség a két gárda között.

“A Szuperkupa remekül illeszkedik a felkészülésbe, hiszen a játékosok is sokkal jobban rá tudnak pörögni egy ilyen jellegű meccsre, mint egy átlagos edzőmérkőzésre. Azt nem mondom, hogy már csúcsformában várjuk a meccset, de jó pluszmotiváció a kupa mindenkinek. A DVSC az egyik legjobb magyar csapat, teljesen megérdemelten yerte meg az előző bajnokságot, ugyanakkor mezőnyben már tavasszal is egyenrangú ellenfelei voltunk Kondás Elemér csapatának, remélem, hogy ezúttal a kapu előtt is határozottak leszünk és jobban koncentrálunk, mint tavasszal, hogy újabb kupával gazdagíthassuk az újpesti trófeatermet!”

Korhut Mihály, a Loki válogatott védője is optimista a találkozó előtt, a tavalyi eredményekből kiindulva győzelmet vár csapatától: “Gólokban gazdag meccseket játszottunk a bajnokság során, nyilván ezúttal is szeretnénk közönségszórakoztató, és eredményes futballal előrukkolni, de a lényeg, hogy legalább egy találattal többet szerezzünk, mint riválisunk” – nyilatkozta a DVSC válogatott védője.

Az Újpestben Kabát Péter és a belga Jérémy Serwy nem játszik a mérkőzésen, a Loki pedig a BL-selejtező egyik főpróbáját tartja pénteken, ezért a legerősebb összeállításában áll ki a meccsen.

Az Újpest rendes játékidőben elért sikerének szorzója 5.00, a döntetlenre 3.60, míg a Loki 90 perc alatt aratott győzelmére 1.61 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply