Az újdonságra szavaz Ramos

2016. June 13. Monday in Hírek, UEFA EURO-2016

Sergio Ramos
Sergio Ramos szerint a spanyol labdarúgó-válogatottnak újat kell mutatni, ha ismét meg akarja védeni Európa-bajnoki címét.

Spanyolország Luis Araginsesszel nyert Eb-t immár nyolc évvel ezelőtt, majd már Vicente del Bosque vezetésével vb-trófeát hódított el 2010-ben, két évvel később pedig megvédte címét a kontinenstornán. Ugyanakkor a spanyol válogatott a tavaly előtti világbajnokságon már messze elmaradt az elvárásoktól, a csoportból való kiesés után a franciaországi Eb-n javítana.

Azonban a hispán nemzeti csapat nincs bombaformában. A selejtezők során ugyan nem talált legyőzőre, ám az idei felkészülési meccsei közül csak kettőt nyert meg, legutóbb hazai pályán pedig Grúziától kapott ki. Del Bosque gárdája hétfőn Csehország ellen mutatkozik be a franciaországi Eb-n, a D csoport első mérkőzésén Horvátország vasárnap 1-0-ra verte Törökországot vasárnap.

Az egyik legkiegyensúlyozottabbnak tartott kvartettben szereplő spanyolok rutinos védője, Sergio Ramos a megújulásban látja a diadalok visszatérésének a lehetőségét.

“Világos, hogy minden csapat fejlődött, és minket, a címvédőt akarja legyőzni. Nagyon jellemző a játékstílusunk, amelyet már jó ideje tanulmányozhatnak a többiek. Nekünk meg kell újulni a sikerért, új dolgokat produkálni, hogy továbbra is a legmagasabb szinten arathassunk győzelmeket” – mondta a Real Madriddal idén Bajnokok Ligáját nyerő védő.

Ramos szerint ugyanakkor egyre kiegyensúlyozottabb az európai mezőny, a hátvéd szerint a spanyolok mellett Franciaország, Németország és Anglia is a favoritok közé tartozik.

A spanyol válogatott hétfői győzelmére a szorzó 1.44, a döntetlenre 4.50, a csehek sikerére 9.00.

A toulouse-i mérkőzést megelőzően legutóbb a 2012-es Eb-selejtezők során csapott össze egymással tétmeccsen a két nemzet válogatottja: hazai pályán 2-1-re, idegenben 2-0-ra győzött Del Bosque alakulata.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply