Argentína Di Maria sérülése miatt aggódik

2016. June 13. Monday in Copa America, Hírek

Angel di Maria
Angel Di Maria megsérült és le kellett cserélni a Panama elleni találkozón, a PSG labdarúgójának sérülése azonban nem olyan súlyos, mint első látásra tűnt.

Az argentin labdarúgó-válogatott a centenáriumi Copa Americát magabiztos győzelmekkel kezdte, a címvédő Chile elleni 2-1-es siker után Panamát verte 5-0-ra. A közép-amerikaiak elleni találkozón kezdő volt a PSG támadója, ám még a szünet előtt le kellett cserélni. A chicagói összecsapás 43. percében Gerardo Martino Erik Lamelát küldte pályára, Di Maria pedig bicegve hagyta el a pályát.

A sima győzelemmel zárult csoportmeccs után komolyabb sérülésekről szóltak a hírek, felrémlett a lehetősége annak, hogy Di Maria a tornán már nem szerepelhet. Ám az argentin válogatott csapatorvosa megnyugtatta a szurkolókat. A dél-amerikai ország szövetségének tájékoztatása szerint a PSG játékosa izomhúzódást szenvedett, amely azonban nem komoly. Ugyanakkor a közlemény nem szól arról, hogy Di Maria mikor léphet ismét pályára, vagyis, hogy kell-e kihagynia meccset az Egyesült Államokban zajló tornán.

Az argentin válogatott a Panama elleni győzelemmel bejutott a Copa negyeddöntőjében, a pénteki siker alkalmával Lionel Messi csak csere volt, a 61. percben beállt támadó azonban így is mesterhármassal segítette a sima győzelemhez csapatát.

Argentína utolsó csoportmeccsét Bolívia ellen játssza szerda hajnalban: az argentinok sikerére a szorzó 1.12, a döntetlenre 8.00, a bolíviaiak győzelmére 19.00. Argentína legutóbbi hat meccsét megnyerte, Bolívia hatszor kapott ki zsinórban.

A D csoportban a százszázalékos argentinok mögött Chile és Panama áll 3-3 ponttal, Bolívia pont nélkül sereghajtó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply