Az olasz csatár válogatott bemutatkozása elmarad

2015. October 6. Tuesday in Hírek, UEFA EURO-2016

Domenico Berardi
Domenico Berardi meghívót kapott az olasz válogatottba Antonio Contétól, de a Sassuolo csatára a bemutatkozás előtt megsérült.

Berardi most első alkalommal kapott meghívót az olaszok felnőtt válogatottjába, de a fiatal labdarúgó korábban a korosztályos csapatokban már magára húzhatta a címeres mezt. A 21 éves támadó túl van pályafutása 100. felnőtt bajnokiján, a hétvégén azonban már nem erősíthette csapatát, amely ki is kapott az Empoli vendégeként.

A csatár izomsérülést szenvedett a múlt héten, ami miatt nem csak a hétvégi bajnokit, de a válogatott összetartását is le kellett mondania. Berardi távolmaradását Conte erősítette meg.

“Sajnos sérüléssel bajlódik. Túlesett a vizsgálatokon, de semmi tragikus dologról nincs szó, azonban fájdalmai vannak, és én megértem a döntését. Biztos vagyok benne, hogy még lesz ideje bemutatkozni a válogatottban” – mondta Conte, aki egy másik hiányzóról is említést tett.

Berardin kívül szintén sérüléssel bajlódik Mario Balotelli is, a Milan csatára nem is lépett pályára a Napoli elleni, 4-0-s vereséggel zárult összecsapáson. Ugyanakkor Conte azt is elárulta, hogy Balotelli akkor sem lenne kerettag, ha teljesen egészséges lenne, hiszen eddig mindössze két bajnokin volt kezdő, ez pedig a kapitány szerint egyelőre akkor is kevés, ha a csatár teljesítményével elégedett volt.

Az olasz válogatottra két EB selejtező vár: szombaton Azerbajdzsán, kedden Norvégia lesz a H csoport listavezetőjének az ellenfele. Az azeriek győzelmének a szorzója 13.00, a döntetlenre 4.75, az olaszok sikerére 1.28.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply