Az el clásicóra készül Messi

2015. October 6. Tuesday in Egyéb, Hírek

Lionel Messi
A Barcelona argentin sztárja sérült, de reméli, hogy a Real Madrid elleni rangadón már ott lehet.

Lionel Messi egy hete, a Las Palmas elleni bajnoki meccsen sérült meg, rögtön a mérkőzés elején összerúgott az ellenfél egyik védőjével, és nem tudta folytatni a játékot. Az argentin támadó elkerülte a legsúlyosabb sérülést, a szalagjai nem szakadtak el a térdében, de így is sérültek, ezért több hetes kihagyást jósoltak neki.

Csapata azt a meccset, majd a Bayer Leverkusen elleni Bajnokok Ligája-találkozót is megnyerte, de a hétvégén már kijött az aranylabdás hiánya, a Messi nélküli Barcelona kikapott a Sevillától. Az argentin az elmúlt hetet edzés nélkül egy merevítőben töltötte, de a várakozásokkal ellentétben már napokkal korábban elkezdhette a rehabilitáció második szakaszát.

Bár előzetesen bizonytalan volt Messi visszatérésének az időpontja, és félő volt, hogy kénytelen lesz kihagyni a Real Madrid elleni bajnoki derbit, amelyre november végén kerül sor, egy spanyol rádiónak adott interjújában Messi testvére reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az argentin ott lehet a legnagyobb rivális elleni rangadón, Rodrigo Messi sem bocsátkozott jóslásokba a konkrét időponttal kapcsolatban.

A katalánok klasszisa így is legalább fél tucat mérkőzést hagy még ki, többek között a BATE elleni BL-meccseket.

Messi mellett a Barcelona két támadóklasszisa, Neymar és Luis Suarez sem lehet ott válogatottjuk világbajnoki selejtezőjén, Brazília Chile, míg Uruguay Bolívia ellen lép pályára egyik legjobbja nélkül, míg Argentína Ecuador és Paraguay ellen lesz kénytelen Messit nélkülözni.

Argentína péntek hajnali sikerének a szorzója 1.33, a döntetlenre 5.00, Ecuador győzelmére 9.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply