Az MTK visszavágna a Pécsnek

2014. July 26. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Véber György
A sérült Torghelle Sándor szerint nélküle is legyőzheti az MTK a Pécset, Véber György, a PMFC frissen kinevezett vezetőedzője azonban bízik abban, hogy ő fog győztes meccsel bemutatkozni a kispadon.

 

Több szempontból is fontos lenne győzelemmel rajtolni a Pécsnek Véber György vezetőedző szerint. Egyrészt hazai pályán a szurkolókat ki kell szolgálni, másrészt a jó rajt lökést adhat a csapatnak, harmadrészt neki sem mindegy, hogyan mutatkozik be a kispadon.

“Új edzőként nagyon fontos számomra a győztes bemutatkozás. Tavaly volt egy sikeres év a PMFC-nél, egy építkezés kezdete, amely az eredményekben is megmutatkozott. Az idei célunk, hogy ezt az építkezést egy kicsit megreformálva, de még eredményesebbek legyünk ebben az évben, mint voltunk tavaly” – fogalmazott Véber.

A Mezőkövesdről érkezett szakember szerint nagyon rövid idő, körülbelül egy hónap állt a rendelkezésére, hogy megismerje a játékosokat technikailag és a pályán kívüli énjüket is, majd fizikailag és taktikailag is felkészítse a csapatot.

Véber továbbá elmondta, hogy minden együttesre ráfér az erősítés, de alapvetően elégedett a kerettel, amelyet szerinte jól képzett labdarúgók alkotnak. “Egy csatár érkezése még elengedhetetlen, és akkor az őszi szezont ezzel a kerettel meg tudjuk vívni végig.”

Ami az ellenfelet, az MTK-t illeti, nem játszik a csapat egyik kulcsembere, Torghelle Sándor, aki sérüléssel bajlódik.

A pécsi győzelemre 2.55 a szorzó, a döntetlenre 3.25, a vendég MTK sikerére 2.75 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply