Az év végi dobogóra hajt a DVTK

2013. November 29. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomislav Szivics

A hétvége egyik nagy rangadója a Diósgyőr és a Győri ETO egymás elleni bajnokija lesz az OTP Bank Ligában.

 

Az őszi szezon a múlt héten véget ért, de két fordulót előrehoztak a tavaszról, így még decemberben is rendeznek meccseket az OTP Bank Ligában.

Vasárnap a tabella harmadik helyél álló DVTK a címvédő, jelenleg a hatodik helyen tanyázó Győri ETO-t fogadja.

Az idény első meccsén, Győrben 1-1-re végeztek a csapatok, azóta, némi meglepetésre a miskolciak szerepelnek jobban. A DVTK az előző fordulóban 2-2-es döntetlent játszott hazai pályán a Videotonnal, majd szerdán 0-0-ra végzett a fehérváriak otthonában a Magyar Kupában.

Az ETO múlt héten gyenge játékkal 3-0-ra kikapott Mezőkövesden, de a kupában javítani tudott, 2-1-re győzött Kaposváron.

A DVTK válogatott középpályása, Elek Ákos szerint hatékony helyzetkihasználásra lesz szükség a győriek ellen.

“Nehéz mérkőzésekre számítok, mert nálam a Győr még mindig a topcsapatok közé tartozik. Múlt héten kikaptak egy borsodi csapatból, most biztos nagyon készülnek, nehogy kikapjanak egy másiktól. Ha ugyanúgy tesszük a dolgunk, mint eddig és hátul sokkal jobban koncentrálunk elöl pedig hatékonyabban használjuk ki a helyzeteinket, akkor győzni tudunk vasárnap a Győr ellen” – fogalmazott Elek.

A miskolciak szeretnék a dobogón zárni az évet, ehhez azonban meg kellene szakítaniuk immár négymeccses nyeretlenségi sorozatukat, ugyanis a Haladás csak egy, a Ferencváros és a Győr 3-3 ponttal van lemaradva mögöttük.

A DVTK sikerére 2.40 az odds, a döntetlenre 3.30, a győri diadalra 2.87 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply