Mourinho nem igazol csatárt

2013. November 29. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho

Jose Mourinho tagadja, hogy Jackson Martinez megszerzésén fáradozik, a Chelsea menedzsere Romelu Lukakut sem sírja vissza.

 

A portugál menedzser nyáron szerződött vissza Londonba, ám az átigazolási időszakban nem tudta megfelelően megerősíteni keretét. Az elmúlt hetekben erősödtek a pletykák, amelyek szerint Mourinho nem elégedett csatárai teljesítményével, ezért még a télen igyekszik erre a posztra igazolni.

Portugál lapok úgy értesültek, hogy a Porto egykori mestere a jelenlegi gárda egyik ászát szemelte ki, Jackson Martinez leszerződtetésének előkészületei pedig már el is kezdődtek. Állítólag Martinez ügynöke a hét elején Londonba utazott, hogy a Chelsea képviselőivel tárgyaljon, ám a sajtó értesüléseit a londoniak menedzsere cáfolta.

“Az, amit a napokban erről olvastam, vagyis hogy a Porto valamelyik játékosának az ügynöke itt járt, egyszerűen nem igaz. Ahogy az sem, hogy januárban csatárt akarunk igazolni. Ezt a szezont már végigcsináljuk, Eto’óval, Demba Bával és Fernando Torresszel” – jelentette ki határozottan Mourinho.

A Chelsea menedzsere azt is cáfolta, hogy a klub visszahívná a jelenleg az Evertonnál kölcsönben játszó Lukakut. Mourinho és a belga támadó viszonya korábban nem volt rózsás, és a szakember ennek megfelelően nem is tervezi a közös munkát a labdarúgóval.

A Premier League tabellájának harmadik helyén álló Chelsea vasárnap az 5. Southamptont fogadja: a hazai győzelem oddsa 1.57, a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére 6.50 a szorzó. Arra, hogy Fernando Torres eredményes lesz a 13. fordulóban, 2.50 a szorzó.

A Chelsea az előző körben idegenben verte a West Ham Unitedet, míg a Southampton a listavezető Arsenaltól kapott ki.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply